Nieuwe Shin Megami Tensei V trailer toont Order en Chaos

  • Nieuws

  • 8 nov 21 om 21:15

  • Robin

  • 0

Over vier dagen komt Shin Megami Tensei V uit. Nog even geduld dus, maar kan je echt niet meer wachten dan is er een nieuwe trailer die je kunt kijken.

Vandaag hebben Nintendo en Atlus een nieuwe trailer genaamd “Order And Chaos” uitgebracht. De trailer toont enkele verhaal segmenten in combinatie met enkele gameplay elementen zoals het onderhandelen en fuseren van demonen. Ook zien we de woestenij van een verwoest Tokio, een bos en een kerk. Het lijkt er op dat we een diversiteit van gebieden mogen verwachten in Shin Megami Tensei V. Recentelijk kwamen de eerste reviews van Shin Megami Tensei V uit en de critici waren lovend.

Shin Megami Tensei V komt 12 november uit. Hebben jullie de game al in pre-order staan of gaan jullie de game halen op release?

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

1

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

1

Erik

Hideki Kamiya zou graag een vervolg op Okami maken

2

Nieuws Hideki Kamiya zou graag een vervolg op Okami maken

08-11-2021

0

Robin

SEGA legt trademarks voor ‘Sonic Frontiers’ vast

2

Nieuws SEGA legt trademarks voor 'Sonic Frontiers' vast

08-11-2021

0

Rik

Reageer als eerste!