Nieuwe Pokémon onthuld voor Scarlet en Violet DLC

  • Nieuws

  • 17 apr 23 om 16:02

  • Dennis

  • 1

De Pokémon die vorige week te zien was in de animatie Pokémon Horizons is vandaag officieel onthuld via het Twitter-account van The Pokémon Company.

Veel meer details krijgen we nog niet. Wel bevestigt de tweet dat de Pokémon een link heeft met de legendarische Terapagos. Maar de naam en ware aard van deze nieuwe Pokémon zijn vooralsnog gehuld in mysterie. Terapagos zal een rol spelen in het tweede deel van de DLC, getiteld The Indigo Disk.

Vorige week was de Pokémon al te zien in de animatieserie Pokémon Horizons. Deze Pokémon zal zijn opwachting maken in de DLC The Hidden Treasure of Area Zero, welke in het najaar beschikbaar komt voor de games Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet verschenen op 18 november 2022 voor de Nintendo Switch. De DLC The Hidden Treasure of Area Zero zal in twee delen worden uitgebracht. Het eerste deel The Teal Mask verschijnt komende herfst, en deel twee The Indigo Disk in de winter van dit jaar.

Wat vind je van het ontwerp van deze nieuwe Pokémon? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Hori onthult vijf Zelda: Tears of the Kingdom-accessoires

1

Nieuws Hori onthult vijf Zelda: Tears of the Kingdom-accessoires

17-04-2023

2

Thijmen

‘Fysieke’ release LEGO 2K Drive bevat geen cartridge

4

Nieuws 'Fysieke' release LEGO 2K Drive bevat geen cartridge

17-04-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

21 apr 23 om 10:30

#9629‍

5167 XP | 640 comments

Ik heb het sterke vermoeden dat deze nog naamloze Pokémon vergelijkbaar met de Cosmog evolutie lijk uiteindelijk evolueert naar een Terapagos.