Nieuwe personages voor Fire Emblem Heroes

  • Nieuws

  • 6 aug 24 om 23:01

  • Jeroen

  • 0

Fire Emblem Heroes krijgt nog steeds met enige regelmaat nieuwe content, en deze keer komen er meerdere personages en een Story bij!

Intelligent Systems en Nintendo werken nog altijd hard aan allerlei toevoegingen voor deze mobiele game, en tussen 8 augustus en 7 september staan er weer een aantal dingen voor je klaar. Zo komen er een handvol personages naar de game en dat zijn Mia (Summer Slice), Lucia (Loyalty Enrobed), Leo (Festival Bonds) en Nephenee (Festival Harmony). Tegelijk met deze figuren komt er ook een nieuwe Paralogue Story die Timidity Trials gaat heten. Verse beelden van dit alles kun je hieronder bekijken!

Mia kun je kennen uit Fire Emblem Path of Radiant en Radiant Dawn, net als Lucia en Nephenee. Leo komt uit een heel ander deel, namelijk Fire Emblem Fates (Revelation en Conquest).

Speel jij nog altijd Fire Emblem Heroes, of wil je het wel een keer gaan proberen? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Steamworld Heist 2 krijgt lanceertrailer

0

Media Steamworld Heist 2 krijgt lanceertrailer

07-08-2024

1

Rik

Top 15 meest gedownloade eShop-games in Europa [Juli 2024]

0

Nieuws Top 15 meest gedownloade eShop-games in Europa [Juli 2024]

06-08-2024

0

Jeroen

Reageer als eerste!