Nieuwe gameplaybeelden voor Souldiers

  • Nieuws

  • 15 nov 21 om 16:01

  • Robin

  • 0

Met de komst van Souldiers is de Nintendo Switch een Metroidvania rijker. Ontwikkelaar Dear Villager brengt nieuwe beelden uit met commentaar van de ontwikkelaars. 

De ontwikkelaars laten de verschillende classes zien en de verschillen die ze hebben. De Scout-class (soldaat) is de meest gebalanceerde en gebruikt een schild om vijandige aanvallen af te slaan. De Archer (boogschutter) gebruikt daarentegen behendigheid om vijandige aanvallen te ontwijken en kan van een afstand schieten. Als laatste kan je ook als Caster (magiër) spelen. De Caster is kwetsbaarder dan de andere classes maar kan ook meer sterke aanvallen terugsturen naar de vijand.

Ook leggen de ontwikkelaars uit hoe jij jou personage kan aanpassen naar jou wensen. Wanneer je vijanden verslaat krijg je ervaring voor een level-up waarbij je zogenaamde Masterypunten ontvangt die je kunt gebruiken om nieuwe vaardigheden te leren. Tot slot zijn er orbs te verzamelen die interactie brengen met de wereld en jou kunnen helpen in gevechten.

Souldiers was in oktober aangekondigd. Met charmante 16-bit graphics, Soulslike combat en uitdagende platformgameplay brengen uitgever Dear Villager en ontwikkelaar Retro Forge een nieuwe Metroidvania-ervaring naar de Nintendo Switch.

Gameplay met commentaar van de ontwikkelaar

Kijken jullie uit naar deze nieuwe Metroidvania-ervaring? Maken deze gameplay beelden jullie extra enthousiast? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Nieuwe overzichtstrailer voor Pokemon Shining Pearl en Brilliant Diamond

0

Media Nieuwe overzichtstrailer voor Pokemon Shining Pearl en Brilliant Diamond

16-11-2021

2

Jeroen

Take-Two Interactive neemt ontwikkelaar OlliOlli World over

0

Nieuws Take-Two Interactive neemt ontwikkelaar OlliOlli World over

15-11-2021

0

Erik

Reageer als eerste!