Nieuwe afbeeldingen tonen box-art en inhoud LEGO Animal Crossing

  • Media

  • 20 dec 23 om 15:11

  • Karina

  • 0

LEGO en Nintendo hebben de box-art en inhoud van de LEGO Animal Crossing sets bekend gemaakt. 

De samenwerking werd aangekondigd op 5 oktober 2023 en richt zich op de videogame-serie Animal Crossing, waarbij je de kans krijgen om je eigen Animal Crossing-wereld te creëren en aan te passen met behulp van deze LEGO-sets. Hoewel we al geruime tijd op de hoogte zijn, krijgen we vandaag een nieuwe blik op de verpakking.

Er zijn vijf verschillende sets aangekondigd, die naar verwachting in maart 2024 beschikbaar zullen zijn. Hoewel de exacte details van de sets nog niet zijn onthuld, zijn de setnummers, het aantal blokjes en de prijzen al bekendgemaakt. Hier is een overzicht:

Het partnerschap tussen LEGO en Nintendo is niet nieuw, gezien eerdere succesvolle samenwerkingen. Een opmerkelijke set was bijvoorbeeld een LEGO-versie van de Nintendo Entertainment System-console, terwijl ook de Super Mario Bros.-sets enorm populair waren.

Welke van de aangekondigde LEGO Animal Crossing-sets kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Jay's brick blog

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

The Cub springt 19 januari 2024 naar Nintendo Switch

0

Nieuws The Cub springt 19 januari 2024 naar Nintendo Switch

20-12-2023

2

ProfessorBonk

Sea of Stars key art main image

0

Nieuws Sea of Stars verwijdert The Completionist-cameo na controverse

20-12-2023

2

Karina

Reageer als eerste!