Nieuwe 2D-platformer Telebbit verschijnt in oktober

Uitgever Hyper Real kondigde deze week de komst van Telebbit aan, een veelbelovende 2D-platformer met teleportatie als belangrijkste gameplay-element

De game, ontwikkeld door IKINAGAMES, verschijnt op 24 oktober 2024 in de Nintendo Switch eShop. Telebbit doet sterk denken aan Celeste, maar dan met een cyberpunk-uitstraling en een flinke dosis attitude. In het verhaal kruip je in de huid van een konijn dat, na een reeks pijnlijke tests en experimenten, per ongeluk wordt uitgerust met een krachtige CPU. Met zijn nieuwe verhoogde intelligentie gaat het konijn op een wraakmissie tegen de mensheid.

Volgens Hyper Real mogen we ons voorbereiden op razendsnelle platformactie met unieke teleportatiemechanieken, lastige levels die je doorzettingsvermogen, inspanning en verbeelding op de proef stellen en een aparte speedrun-modus. Ook zijn er maar liefst acht sfeervolle ondergrondse werelden om te verkennen en chaos in te veroorzaken en wordt het spel ontwikkeld in retro-achtige pixel-art stijl met levendige kleuren.

Op dit moment is Telebbit nog niet beschikbaar voor pre-order in de eShop, maar we verwachten dat de prijs binnenkort bekend wordt gemaakt. Voor nu kijken we uit naar meer informatie terwijl we aftellen naar de release op 24 oktober.

Wat vind jij van deze nieuwe platformer? Ga jij het een kans geven? Laat het ons weten in de comments!

Bron: HYPER REAL op YouTube

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Koei Tecmo blijft inzetten op cross-over games

1

Nieuws Koei Tecmo blijft inzetten op cross-over games

18-08-2024

2

Rik

Uitbreiding Dredge: The Iron Rig vanaf nu beschikbaar

0

Media Uitbreiding Dredge: The Iron Rig vanaf nu beschikbaar

18-08-2024

0

Karlijn

Reageer als eerste!