Nieuw Pokémon GO-seizoen start op 1 juni: Shared Skies

  • Nieuws

  • 27 mei 24 om 16:43

  • Karina

  • 1

Niantic heeft de komst van het nieuwe seizoen van Pokémon GO, genaamd “Shared Skies”, aangekondigd. Dit seizoen begint op 1 juni 2024. De aankondiging vond plaats tijdens de Pokémon Los Angeles Regional Championships.

Hoewel de volledige details van het “Shared Skies” seizoen nog onthuld moeten worden, heeft Niantic al een eerste teaser trailer vrijgegeven. Fans speculeren al over de mogelijke nieuwe functies en evenementen die dit seizoen met zich mee zal brengen.

Het “Shared Skies” seizoen loopt tot 3 september 2024, waardoor spelers de hele zomer de tijd hebben om te genieten van alles wat het te bieden heeft. Dit geeft trainers volop gelegenheid om nieuwe Pokémon te vangen, deel te nemen aan speciale evenementen en samen met vrienden nieuwe avonturen te beleven.

Wat verwacht jij van het “Shared Skies” seizoen? Deel je verwachtingen in de comments!

Bron: Go Nintendo

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Palia krijgt nieuwe update: Crafted Comforts

0

Nieuws Palia krijgt nieuwe update: Crafted Comforts

27-05-2024

0

Karina

Eenden en slechteriken in releasetrailer Duck Detective – The Secret Salami

0

Media Eenden en slechteriken in releasetrailer Duck Detective - The Secret Salami

27-05-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

27 mei 24 om 22:33

#13665‍

5529 XP | 1065 comments

en met nieuwe pokemon vangen wordt zeker gedoeld op die lompe ultrahole rommel? Waarom komen ze niet gewoon met de gewone dex pokemon die nog her en der ontbreken? oh wacht, alles moet achter een verdiensysteem tegenwoordig...

Echt, ze moeten die game aan gaan pakken op technisch gebied. Sinds die update met leuke achtergrondjes enzo en custom characters is het ondraaglijk geworden om battle league te doen. De game heeft constant freezes en dat is funest bij dat buttonbashing gevecht. Altijd als die charged attacks bijna opgeladen zijn, freezed de game en lijkt het alsof de tegenstander ondertussen kon door chargen en dus voor kan gaan met een charged attack. Ik heb het op Reddit ook al steeds meer gezien dat mensen er last van hebben en het de ervaring compleet verziekt terwijl dit al schraal was om te spelen.