Nieuw personage voor Bloodstained: Ritual of the Night

  • Nieuws

  • 2 nov 21 om 00:06

  • Jeroen

  • 0

Een nieuw personage voor Bloodstained: Ritual of the Night moet komen van een bekende partner van de ontwikkelaar, werd bekendgemaakt op de pagina van het spel op Steam!

Bloodstained: Ritual of the Night kwam ruim twee jaar geleden al uit op de Switch, maar er komt nu dus nog een update voor. Deze update kwam niet voor op de roadmap, de agenda voor updates, en daarbij komt er een nieuw speelbaar figuur beschikbaar. Deze zal niet komen uit de andere Bloodstained-games, maar uit een game van een bekende partner van de ontwikkelaar. Welke ontwikkelaar dat nu precies is en welk figuur dat moet worden, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Er is wel al gezegd dat je het volledige spel met dat figuur kan spelen, en dat de update hierna een aantal nieuwe modi zal introduceren.

Bloodstained: Ritual of the Night is een metroidvania-game uit de koker van Koji Igarashi. Deze man is geen onbekende in het genre, hij was namelijk jarenlang de producent van de Castlevania-serie. In die hoedanigheid kun je zijn naam in de credits gezien hebben van onder andere de goed ontvangen Gameboy Advance-versies van de franchise. Ook werkte hij aan Symphony of the Night, dat nog steeds wordt gezien als één van de betere spellen uit de serie.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Guardians of the Galaxy – Cloud Version – Té veel wolkjes aan de lucht

4

Review Guardians of the Galaxy - Cloud Version - Té veel wolkjes aan de lucht

02-11-2021

1

Willem

Geef al je spullen een plekje in lanceertrailer Unpacking

0

Media Geef al je spullen een plekje in lanceertrailer Unpacking

01-11-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!