Nieuw deel in Quake-franchise is mogelijk in ontwikkeling

Tijdens de Developer Direct van Xbox die onlangs plaatsvond, werd er in een update gehint naar een nieuwe toevoeging aan de serie.

In een kort fragment tijdens de gameplay-onthulling van MachineGames’ Indiana Jones and the Great Circle, was te zien dat op een whiteboard het Quake-logo stond met een verwijzing naar ‘Quake 6’. Deze ontwikkeling werd opgemerkt op de Quake-subreddit en verspreidde zich via sociale media:

Afbeelding gepost door u/Acrymonia op de Quake Subreddit

Hoewel het nog niet veel onthult, lijkt de community toch erg overtuigd van het feit dat er mogelijk een nieuw spel in de bekende first-person shooter-serie in ontwikkeling is.

MachineGames staat bekend om hun werk aan de moderne Wolfenstein-games, waaronder titels als Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein II: The New Colossus. Het feit dat Bethesda en id Software (bekend van DOOM en DOOM Eternal) recentelijk de vroegere Quake-games nieuw leven hebben ingeblazen, waaronder het eerste deel in 2021 en Quake II afgelopen augustus, kan als een aanwijzing worden gezien dat er iets groots op komst is.

Wat denk jij: genoeg aanleiding voor geruchten over een nieuw spel, of gewoon een wilde aanname? Laat het ons weten in de comments!

Bron: De officiële Quake Subreddit

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Soundtrack Sunday – De muzikale magie van Professor Layton

0

Special Soundtrack Sunday - De muzikale magie van Professor Layton

21-01-2024

5

Karina

Verschijningsdatum Bandle Tale: A League of Legends Story bekendgemaakt

0

Media Verschijningsdatum Bandle Tale: A League of Legends Story bekendgemaakt

20-01-2024

2

Karlijn

Reageer als eerste!