Nickelodeon All-Star Brawl 2 onthult Grandma Gertie uit Hey Arnold

Gamemill Entertainment heeft onthuld dat Grandma Gertie uit Hey Arnold een speelbaar personage wordt in Nickelodeon All-Star Brawl 2.

Arnolds geliefde oma Gertie lijkt op het eerste oog misschien oud en zwak, maar vergis je niet. Ze is snel, ze slaat hard en ze is volledig in staat om enorme schade toebrengen met een maffe moveset vol verrassingen en angstaanjagende vechtkunsten. Zo kan ze bijvoorbeeld kerstcadeaus gooien, met een vliegenmepper slaan of grijphaak afschieten. Ze heeft dus allerlei trucjes achter de hand die altijd wel van pas kunnen komen.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft nog geen exacte releasedatum. Voor nu staat het spel gepland om later dit jaar uit te komen.

Ga jij Grandma Gertie haar dolle moveset uitproberen zodra Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Luigi's Mansion 2 HD game header Nintendo Switch

1

Nieuws Video Luigi's Mansion 2 vergelijkt graphics Switch met 3DS

20-09-2023

3

Thijmen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

4

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

3

Robin

Discussieer met ons mee! 2

reporterdavid

20 sep 23 om 02:38

#11510‍

1211 XP | 241 comments

De humor van Nick

Yosher

20 sep 23 om 08:36

#11511‍

6163 XP | 1143 comments

Ze heeft The Knee 🤣