Once Upon a Jester nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 9 nov 22 om 20:07

  • Dennis

  • 0

Once Upon a Jester is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dit spel van Bonte Avond gaf de Indie World Showcase van november een Nederlands tintje.

In Once Upon a Jester help je Sok en Jester om een theatershow op te zetten, zodat ze een zeldzame diamant kunnen stelen.

Deze theatershow wordt ter plekke geïmproviseerd, waar jij ze bij moet helpen. Alleen zo kun je uitgenodigd worden voor het Royal Theatrical Spectacle, waar je de kans hebt om de felbegeerde diamant te ontvreemden.

Bonte Avond is een gamestudio uit Nederland, bestaande uit vier “muziekliefhebbers” die videospellen ontwikkelen. Ze besloten een game te maken die het gevoel van optreden en improvisatie moet opwekken. Eerder maakten ze onder andere Everybody Wham Wham voor Steam. Once Upon a Jester is hun eerste spel voor de Nintendo Switch.

Once Upon a Jester is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor €14,99.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Pepper Grinder aangekondigd voor de Nintendo Switch

1

Nieuws Pepper Grinder aangekondigd voor de Nintendo Switch

09-11-2022

3

Dennis

Have a Nice Death in maart 2023 naar de Nintendo Switch

0

Nieuws Have a Nice Death in maart 2023 naar de Nintendo Switch

09-11-2022

1

Dennis

Reageer als eerste!