N1ntendo-poll: Deze E3-aankondigingen maakten de meeste indruk

Met de E3 achter de rug is het tijd om de balans op te maken: welke Nintendo-game heeft jullie het meest geïmponeerd?

Op N1ntendo verschijnt regelmatig een poll waarin we onze bezoekers naar hun mening vragen. Vandaag blikken we terug op onze afgelopen peiling, die in het teken stond van Nintendo’s grote E3-presentatie. We vroegen jullie welke aankondigingen uit Nintendo’s show tot de meeste tevredenheid zorgden. Wat zou er toch bovenaan die lijst staan?

E3 Poll

Natuurlijk moet dat de verrassingsaankondiging aan het einde van Nintendo’s E3-presentatie zijn. Toen iedereen dacht dat het afgelopen was, deed Nintendo er een schepje bovenop door met het vervolg of The Legend of Zelda: Breath of the Wild te komen. Deze titel steekt dan ook met kop en schouders boven de andere aankondiging uit: maar liefst 43% van onze bezoekers vond dit hét hoogtepunt bij uitstek.

Legend of Zelda BOTW 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, zoals we hem voor het gemak maar even noemen, was echter niet de enige aankondiging van Nintendo’s kant die stof deed opwaaien. De onthulling van Banjo-Kazooie als een DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate wordt door 14% van de stemmers genoemd als beste aankondiging.

Banjo Kazooie SSBU Promo

De rest van de stemmen zijn verdeeld over met name vier van de titels die binnenkort verschijnen: Animal Crossing: New Horizons (11%), Luigi’s Mansion 3 (10%), The Legend of Zelda: Link’s Awakening (10%) en Fire Emblem: Three Houses (6%).

Houd de frontpage van N1ntendo in de gaten want binnenkort verschijnt hier weer een nieuwe poll. We zien jullie meningen graag tegemoet!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Nieuwe trailer voor Yooka-Laylee and The Impossible Lair zet de levels op zijn kop

0

Media Nieuwe trailer voor Yooka-Laylee and The Impossible Lair zet de levels op zijn kop

22-07-2019

0

Sascha

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

0

Review Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

19-07-2019

0

Daan

Reageer als eerste!