MySims maakt terugkeer op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 27 aug 24 om 17:34

  • Kitty

  • 0

MySims komt naar de Nintendo Switch met ze ‘MySims: Cozy Bundle’, waarin geremasterde versies zitten van MySims en MySims Kingdom.

MySims verscheen oorspronkelijk in 2007, dienst opvolger in 2008 op de Wii en de DS. In MySims is het aan jou om een vervallen dorpje nieuw leven in te blazen. Dat doe je door huizen te bouwen, meubels te maken en nieuwe inwoners te lokken om er te komen wonen. Elk personage heeft unieke karaktereigenschappen, zodat je een diverse gemeenschap opbouwt. In MySims Kingdom doe je ongeveer hetzelfde, maar dan in een koninklijke setting. Bekijk de vernieuwde graphics en de bekende gameplay in de trailer:

De releasedatum van MySims: Cozy Bundle is 19 november 2024. Vanaf vandaag kun je je voorbestelling plaatsen. De bundel van beide games kost €39,99 in de Nintendo eShop.

Ga jij deze bundel halen en de games (weer) spelen? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Sid Meier’s Civilization VII krijgt eerste Switch-trailer

0

Media Sid Meier's Civilization VII krijgt eerste Switch-trailer

27-08-2024

2

Coen

Pizza Tower switch maxres

2

Nieuws Pizza Tower vandaag te spelen op Nintendo Switch

27-08-2024

1

Mitch

Reageer als eerste!