MySims maakt misschien terugkeer op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 25 aug 24 om 11:42

  • Coen

  • 0

EA lijkt binnenkort een nieuwe versie van MySims dat origineel op de Wii en DS verscheen, op de Nintendo Switch uit te brengen.

Meerdere websites van Europese gaming-outlets zoals World of Games en Virtex hebben sinds korte tijd een pagina voor MySims op de Nintendo Switch. De winkels delen geen details maar Virtex heeft wel (waarschijnlijk niet officiële) boxart staan op hun website. Ook zal de game uitkomen op 19 november 2024 al is dit natuurlijk nog niet officieel bevestigd door EA zelf.

Nadat deze geruchten naar voren kwamen kwam ook Kotaku met een artikel. Ze vermelden dat het “een soort van remaster” gaat zijn. Wat ze hier precies mee bedoelen is nog onduidelijk.

Sinds 24 augustus staat MySims ook op de officiële website van EA onder “Nintendo Switch Games” helemaal onder aan de lijst. De MySims knop stuurt je op dit moment nog naar de pagina voor Sims 4. Ook is er een nog nooit eerder vertoont logo op de website gevonden.

MySims lijkt een nieuw logo te krijgen om het design wat dichter bij de normale Sims-serie te krijgen.

EA heeft meerdere MySims spin-off titels uitgebracht op de DS en Wii. In de jaren die volgden brachten ze MySims Kingdom, MySims Party, MySims Racing, MySims Agents en MySims Skyheroes uit. Daarna is het stil gebleven. De serie verkocht niet het aantal exemplaren meer waar EA toentertijd op hoopte en heeft de serie sinds 2010 niet aangeraakt. Nu lijkt het erop dat EA de voor velen nostalgische serie weer in het zonnetje gaat zetten.
Wat denk jij ervan dat MySims misschien een comeback maakt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GamingLeaksandRumours Subreddit

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Crash Bandicoot 5 ooit in de maak, was cross-over met Spyro

0

Nieuws Crash Bandicoot 5 ooit in de maak, was cross-over met Spyro

26-08-2024

3

Erik

Valkyria Chronicles Remastered krijgt speciale fysieke versies

2

Nieuws Valkyria Chronicles Remastered krijgt speciale fysieke versies

24-08-2024

1

Rik

Reageer als eerste!