Monster Menu: The Scavenger's Cookbook verschijnt 23 maart

NIS America heeft op 9 februari 2023 een definitieve releasedatum gedeeld voor Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook in het westen. De game komt uit voor de Nintendo Switch op 23 mei in Noord-Amerika en 26 mei in Europa.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook is een survival-strategy RPG die verkenning, tactische gevechten en kooktechnieken combineert tot een dungeon-crawling avontuur. In het spel ga je op zoek naar ingrediënten en andere voorwerpen, terwijl je tegen verschillende monsters vecht. Ook kan je uit verschillende personages kiezen die je op verschillende manieren kunt aanpassen. Zo kan je de klasse, het uiterlijk, de stem en de houding van je personage veranderen. Combineer ingrediënten om krachtige gerechten te maken die je calorieën aanvullen, je groepsleden boosten, vaardigheden activeren of zelfs monsters in de strijd schade toebrengen.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook was vanaf januari al te spelen in Japan. De westerse versie van het spel is te spelen vanaf 23 mei in Noord-Amerika en 26 mei in Europa.

Wat vind jij van Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NIS America

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Blanc – Een hartverwarmend gezelschapsspel

2

Review Blanc - Een hartverwarmend gezelschapsspel

14-02-2023

7

Ness

Theatrhythm Final Bar Line – Een Final Fantasy feest!

1

Review Theatrhythm Final Bar Line - Een Final Fantasy feest!

14-02-2023

8

Dennis

Reageer als eerste!