Monster Hunter Rise: Sunbreak toont "A New Frontier"

  • Nieuws

  • 14 jun 22 om 11:16

  • Robin

  • 1

Vannacht tijdens de Capcom Showcase 2022 heeft Capcom meer Monster Hunter Rise: Sunbreak info gedeeld.

In de nieuwe trailer werd een nieuw Locale getoond: The Jungle. De Jungle is een locale afkomstig van de tweede generatie van Monster Hunter en komt dus nu terug in Monster Hunter Rise: Sunbreak. Daarnaast werden er ook verschillende returning monsters aangekondigd in de game.

Espinas, The Thorn Wyvern

Espinas, The Thorn Wyvern

Espinas is een monster uit de Monster Hunter Frontier-series. Monster Hunter Frontier was een MMORPG in Aziƫ en zag nooit het daglicht in het Westen. De online servers gingen 18 december 2019 offline. Wat de weg opent voor deze monsters om naar de Main-series te komen. De spelers waren namelijk niet blij met het feit dat monsters van Frontier (waarvoor je moest betalen) naar de Main Monster Hunter games kwamen. Dit monsters slaapt over het algemeen overal doorheen. Maak je het wakker ontmoet je een monster met een flink ochtend humeur waar je U tegen zegt.

Gore Magala, The Black Eclipse Wyvern

Gore Magala, The Black Eclipse Wyvern

Gore Magala was het flagship monsters van Monster Hunter 4 en bracht het Frenzy-virus naar het Monster Hunter universum. Dit blinde monster raakt na een tijdje in een Frenzy-state waar het zo sterk wordt dat de grond onder zich breekt om verwoesting om zich heen te brengen.

Daimyo Hermitaur, The Shield Crab

Daimyo Hermitaur, The Shield Crab

Deze krab zal met zijn grote klauwen er voor zorgen dat je twee keer nadenkt voordat je dit beestje aanvalt. Deze wezens dragen Wyvern schedels op hun rug, in tegenstelling tot de schelpen die ze in hun jeugd droegen. Deze schedels dienen niet alleen als bescherming, maar ook als methode om prooien aan te vallen.

Pyre Rakna-Kadaki

Pyre Rakna-Kadaki

Pyre Rakna-Kadai is een subspecies van Rakna-Kadaki uit Monster Hunter Rise. Vergelijkbaar met de eerder geintroduceerde Blood Orange Bishaten (Bob), Aurora Somnacanth en Magma Almudron. In vergelijking tot het origineel die voornamelijk vuurspuwt, ontploft deze Rakna-Kadaki voornamelijk meer.

Mocht je nu interesse hebben om je eerste stappen in de Monster Hunter-franchise te wagen lees dan de introductie van Robin en/of speel de demo van Sunbreak die 15 juni speelbaar zal zijn.

Wat vind jij van alle nieuwe info? Laat het ons weten in de comments!

A New Frontier-trailer

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

1

Rik

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt content-roadmap voor 2022 en later

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt content-roadmap voor 2022 en later

14-06-2022

2

Robin

Mario Strikers Battle League Football – Meer nadelen dan voordelen

8

Review Mario Strikers Battle League Football - Meer nadelen dan voordelen

14-06-2022

9

Willem

Discussieer met ons mee! 1

Selan

14 jun 22 om 17:25

#5407‍

2655 XP | 485 comments

Ik heb nooit Monster Hunter Frontier gespeeld, dus de Jungle map en monsters gaan gloednieuw aanvoelen voor mij. Heel veel zin in!