Miniversary-update aangekondigd voor Mini Motorways

  • Nieuws

  • 9 mei 23 om 16:53

  • Dennis

  • 0

Om het tienjarig bestaan van de serie te vieren, komt er nieuwe gratis content naar Mini Motorways voor de Nintendo Switch!

Maker Dinosaur Polo Club staat stil bij het tienjarig bestaan van de Mini-serie, en viert dat met een Miniversary-update. Deze komt op 24 juli 2023 gratis naar Mini Motorways voor de Nintendo Switch.

Er komen drie nieuwe steden naar het spel: Mumbai, Londen en New York City. Die laatste werd door de community gekozen als antwoord op de vraag welke Mini Metro-stad men graag wilde zien in Mini Motorways.

Als extraatje wordt het daarnaast ook mogelijk om naast wegen ook treinen te laten rijden in deze drie nieuwe kaarten, waardoor er een nieuw laagje strategie wordt toegevoegd aan deze minimalistische verkeerssimulator.

Mini Motorways verscheen op 11 mei 2022 voor de Nintendo Switch en werd door ons beoordeeld met een 9. Het is niet de eerste keer dat de game nieuwe content krijgt. Zo werd in maart de regio Busan toegevoegd.

Speel jij nog steeds graag verkeersplanner in Mini Motorways? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Mario_Tandwiel_update

0

Nieuws Nintendo Switch krijgt systeemupdate 18.0.1; dit zit er in

24-04-2024

1

Evelyne

Zelda: Tears of the Kingdom krijgt officiële guide van 496 pagina’s

0

Nieuws Zelda: Tears of the Kingdom krijgt officiële guide van 496 pagina's

09-05-2023

3

Thijmen

De geweldige finale van Zelda: The Windwaker

8

Column De geweldige finale van Zelda: The Windwaker

09-05-2023

6

Mitch

Reageer als eerste!