Minecraft viert jubileum met 50% korting in eShop-sale

  • Nieuws

  • 16 mei 24 om 11:34

  • Kitty

  • 0

De bouw- en survivalgame Minecraft is alweer vijftien jaar, en dat jubileum wordt gevierd met 50% korting op de games in de Nintendo eShop. 

In de originele Minecraft verzamel je grondstoffen om in willekeurig gegenereerde werelden te bouwen. In de creatieve stand heb je onbeperkte grondstoffen tot je beschikking om je bouwwerken zo grandioos te maken als je wilt, in de survivalstand en maak je wapens en uitrustingen om gevaarlijk gespuis van je af te houden. De game is tot en met 5 juni verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €14,99.

Er komen nog steeds updates uit voor Minecraft, waarvan de onderwaterwereld met Axolotls een recente is.

Heb je liever wat meer verhaal, kun je ook gaan voor één van de spin-offs: Minecraft Dungeons voor €9,99 of Minecraft Legends voor €19,99.

In het actie-avontuur Minecraft Dungeons dreigt een kwaadaardige tovenaar de wereld over te nemen en het is aan jou om hem te stoppen. Dat doe je in de stijl van klassieke dungeoncrawlers, waarin je monsters verslaat en steeds betere wapens verzamelt.

In de strategiegame Minecraft Legends verken je een land met biomen die op de rand van de afgrond staan. De plunderende piglins zijn gearriveerd en het is aan jou om je bondgenoten te inspireren en ze te leiden in strategische gevechten om de Overworld te redden.

Daarnaast brengt ontwikkelaar Mojang de komende vijftien dagen elke dag een nieuwe optie uit voor het customizen van je eigen personage:

Ga jij (nog) een Minecraft-game aanschaffen? Of ben je al vijftien jaar aan het bouwen? Laat het weten in de comments!

Bron: NintendoLife

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

1000 x resist header image

2

Review 1000 x Resist - Ga dit beleven

26-05-2024

2

Mitch

Australië en Nieuw-Zeeland krijgen Pokémon Center

0

Nieuws Australië en Nieuw-Zeeland krijgen Pokémon Center

16-05-2024

1

Evelyne

Hoofdfbeelding bij Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

2

Nieuws Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

16-05-2024

1

Erik

Reageer als eerste!