Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

Tijdens de Dungeons & Dragons presentatie van 29 maart 2023 werd aangekondigd dat Minecraft een Dungeons & Dragons cross-over gaat krijgen. 

Met de Dungeons & Dragons DLC kunnen spelers de Forgotten Realms verkennen als een klassiek D&D-personage. Monsters zoals Beholders, Mimics, Mind Flayers en Jelly Cubes verschijnen ook. Daarnaast kan je in de cross-over op klassieke D&D locaties spelen, zoals Icewind Dale en Candlekeep. Verder wordt er ook een nieuw verhaal toegevoegd waarin spelers een van de volgende klassen kan kiezen: een paladijn, barbaar, tovenaar of schurk. In dit verhaal wordt ook een aangepast gevechtssysteem toegevoegd waarin je bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgt om uitrusting uit te rusten die de statistieken van je personage beïnvloeden. 

Het lijkt erop dat de DLC vrij groot is, aangezien het een speler ongeveer 10 uur zou moeten kosten om de DLC uit te spelen. Hier is een trailer voor de Minecraft Dungeons & Dragons cross-over:

Minecraft is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum voor de Dungeons & Dragons cross-over is nog niet bekend. Het enige wat we weten is dat de DLC gepland staat voor dit voorjaar. Zodra er nieuws is over een meer specifieke releasedatum zullen we dit laten weten.

Wat vind jij van de Dungeons & Dragons cross-over in Minecraft? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

0

Nieuws Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

30-03-2023

6

Rik

Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

5

Nieuws Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

30-03-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

N2up

30 mrt 23 om 14:47

#9381‍

1494 XP | 292 comments

Hoeveel kosten dit soort DLC doorgaans?