Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

Sinds 23 oktober kunnen Nintendo Switch Online-leden de tweede golf profieliconen van Super Mario Party Jamboree claimen. Deze iconen zijn beschikbaar in de Missions & Rewards-sectie en bevatten personages, achtergronden en frames om je profiel te personaliseren. Tot 13 november worden wekelijks nieuwe sets toegevoegd. Personages kosten 10 Platinum Points, en achtergronden en frames zijn beschikbaar voor 5 punten.

De eerste set iconen werd op 16 oktober gelanceerd met onder andere Mario en Bowser. Wekelijks, op donderdag, wordt de selectie aangevuld, zodat spelers regelmatig nieuwe iconen kunnen verzamelen.

Een extra voordeel: eenmaal ingewisselde iconen blijven permanent beschikbaar, zelfs zonder Nintendo Switch Online-abonnement.

Benieuwd naar wat wij vonden van Super Mario Party Jamboree? Bekijk dan onze review.

Welke iconen voeg jij aan je collectie toe? Deel het in de reacties!

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Microsoft CEO: “wij blijven spellen uitgeven op Nintendo-hardware”

2

Nieuws Microsoft CEO: "wij blijven spellen uitgeven op Nintendo-hardware"

25-10-2024

2

Rik

Zien: zo zag de nooit gerealiseerde mega evolutie van Jynx er uit

0

Nieuws Zien: zo zag de nooit gerealiseerde mega evolutie van Jynx er uit

25-10-2024

1

Rik

Bekijk volgende week Disney Dreamlight Valley-showcase

0

Nieuws Bekijk volgende week Disney Dreamlight Valley-showcase

25-10-2024

0

Evelyne

Reageer als eerste!