Meer Monster Hunter Rise: Sunbreak nieuws in de lente

  • Nieuws

  • 30 dec 21 om 12:39

  • Robin

  • 0

Het is alweer even stil na de laatste trailer van Monster Hunter Rise: Sunbreak. Maar Yoshitake Suzuki, de director van Sunbreak geeft aan dat we snel meer nieuws kunnen verwachten.

In een recentelijke tweet geeft Suzuki aan dat ze erg dankbaar zijn voor alle warme feedback die ze hebben ontvangen na de onthulling van de uitbreiding op Monster Hunter Rise. Daarnaast vertelt hij dat we meer nieuws vanaf de lente kunnen verwachten.

Monster Hunter Rise: Sunbreak komt ergens in de zomer uit voor de Nintendo Switch. Het wordt een gigantische uitbreiding op het succesvolle Monster Hunter Rise dat afgelopen jaar uitkwam. Mocht je graag je eerste willen stappen in de wereld van Monster Hunter Rise? Lees dan de review van Dreon.

Welk monster hopen jullie dat terugkeert?

Bron: Monster Hunter Twitter

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

3

Erik

Dit is de N1-UP Game of the Year van 2021

10

Special Dit is de N1-UP Game of the Year van 2021

31-12-2021

9

Rik

Laatste dag: eindejaarsuitverkoop in de Nintendo Switch eShop

3

Nieuws Laatste dag: eindejaarsuitverkoop in de Nintendo Switch eShop

30-12-2021

3

Jeroen

Reageer als eerste!