Meer info over de nieuwe personages in Xenoblade Chronicles 3

  • Nieuws

  • 10 feb 22 om 21:19

  • Robin

  • 4

Nintendo heeft nog meer info gedeeld over de hoofdpersonages in Xenoblade Chronicles 3.

Eerder hadden we al concept art van de personages gedeeld. Ook heeft Nintendo de namen en meer info over de personages gedeeld. Vertaling vanuit het bericht op Siliconera.

Noah en Mio zullen beide de hoofdrolspelers van Xenoblade Chronicles 3 zijn. Toen Monolith Soft de eerste trailer onthulde tijdens de Nintendo Direct van 2022 februari, bevatte deze een opmerkelijke scène waarin beide personages fluit spelen.

Dat komt omdat Noah en Mio in hun respectievelijke naties Keves en Agnus werken als off-seers. Zij bespelen de fluiten om te rouwen om medesoldaten die op het slagveld zijn gesneuveld.

Noah en Mio zullen worden vergezeld door twee andere personages uit elk land. Noah zal worden vergezeld door zijn jeugdvrienden Lanz en Eunie. Lanz zal vooral in de frontlinie actief zijn, omdat zijn grote zwaard ook als schild kan dienen. Ondertussen zal Eunie zich concentreren op het genezen van haar teamgenoten.

Mio brengt ook twee bondgenoten met verschillende specialiteiten mee. De krijger Sena zal de weg wijzen met haar fysieke kracht en botte wapen. De strateeg Taion zal van achteren ondersteunen met zijn intellect en talrijke drones.

Wat vinden jullie van deze personages? Klinkt het als een interessante cast? We horen het graag in de comments!

Bron: Siliconera

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Disney Speedstorm ondersteunt multi-player tot acht personen

1

Nieuws Disney Speedstorm ondersteunt multi-player tot acht personen

10-02-2022

0

Rik

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass wave 1 banen

8

Nieuws Dit zijn de eerste 8 banen van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass

10-02-2022

3

Mitch

Discussieer met ons mee! 4

Rik

11 feb 22 om 01:15

#3623‍

4717 XP | 670 comments

Opvallend, het lijkt erop dat dit de eerste Xenoblade wordt die géén Nopon-personage in de main cast heeft. Meh meh meh... Ze zitten overigens nog wel in de game, al kwamen die twee Nopon ook maar heel even voorbij.

De meer moderne kledij valt overigens op, ook een nieuwe stap voor de serie.

Was ik trouwens de eerste die dacht dat die Mio Nia uit Xenoblade Chronicles 2 was?

Lucas

11 feb 22 om 15:49

#3640‍

638 XP | 123 comments

Sommige zijn wel echt cliche anime zeg, vreselijk. xD Mio gaat half naakt en kattenoortjes op avontuur? Ook Sena is mij iets te jong, iets de curvie en heeft een iets te zwaar wapen. Ook zo'n meisje moet er altijd in. En dan heb je nog zo'n slim-maar knappe vent met een bril, tuurlijk. 

Maar positief. Lanz lijkt tof, beetje de Ryan van het groepje, heel vet. En ff over Noah, wat een tof wijf om te zien. Stoer, volwassen, lijkt wat ouder, heel vet. 

We gaan het meemaken, alle andere delen waren heel vet. Blijf de cast van deel 1 wel het leukst vinden om te zien.

rob1N

14 feb 22 om 09:12

#3671‍

5426 XP | 1045 comments

ja cliche anime all over it; X-benen meisje check, kattenoortjes check, nerdy gast check, buff dude check, generic sword protagonist check... alleen die vleugel-oortjes chick ziet er 'normaal' uit haha.

Lucas

14 feb 22 om 19:45

#3677‍

638 XP | 123 comments

Klopt, precies dat. En behalve dat ze ook nog eens vleugels op der hoofd heeft en een ziekelijk goed lichaam heeft.