Mario Kart 8 Deluxe DLC krijgt fysieke gamecard in Japan

Nintendo gaat in Japan een andere fysieke release van de Mario Kart 8 Deluxe circuit-uitbreidingspas aanbieden dan degene die o.a. in Europa verkrijgbaar wordt.

De Japanse fysieke release van de Mario Kart 8 Deluxe DLC bundelt een exemplaar van het spel en de circuit-uitbreidingspas (met waves 1-5) samen op één gamecard. Consumenten die deze versie aanschaffen hoeven alleen wave 6 te downloaden als deze in de winter van 2023 uitkomt.

De Japanse pagina van Amazon geeft de volgende beschrijving (vertaald):

Dit is een pakket met de Nintendo Switch-software Mario Kart 8 Deluxe en de extra content “Course Add-on Pass” in één spelkaart. Je moet extra gegevens downloaden (gratis) om het zesde wave in de “Course Add-on Pass” te kunnen spelen.

 

De fysieke versie van de Mario Kart 8 Deluxe DLC die wij hier in Europa krijgen, komt alleen met een downloadcode voor de DLC. Er zit geen spel of switch-gamecard bij. In plaats daarvan komt de fysieke versie met wat extra goodies zoals een stickervel en een paar pins.

Wat vind jij ervan dat alleen Japan deze gebundelde fysieke versie van de Mario Kart 8 Deluxe circuit-uitbreidingspas krijgt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Amazon Japan

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Prijsvraag: Win Super Mario Bros. Wonder

40

Prijsvraag Prijsvraag: Win Super Mario Bros. Wonder

21-09-2023

16

Erik

Lanceertrailer voor The Legend of Nayuta: Boundless Trails

0

Media Lanceertrailer voor The Legend of Nayuta: Boundless Trails

20-09-2023

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 2

calvin

21 sep 23 om 07:50

#11531‍

258 XP | 35 comments

Ik vind een complete versie wel een goed idee. Maar waarom maken ze die box art zo lelijk!? Ze zou dan gewoon de originele boxer kunnen gebruiken met een klein Logo dat het alle DLC bevat.

Yosher

21 sep 23 om 16:34

#11546‍

6163 XP | 1143 comments

Het is niet eens de complete versie. Wave 6 moet je alsnog downloaden. Iets wat de plank bij deze release echt volledig mis slaat imo.