Ontwikkelaar It Takes Two teaset nieuwe co-op-game

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Erik

  • 0

De maker van het populaire It Takes Two, Hazelight, teaset een nieuwe co-op-game. Deze gaat voorlopig onder de illustere naam ‘S**** ******N’.

Het is Josef Fares, de schrijver en regisseur van It Takes Two, die de tease deelt. Hij noemt het een gloednieuwe IP en kan niet wachten om het binnenkort te onthullen.

Het officiële X-account van Hazelight toonde daarna een foto van iets dat een pitch of designdocument van de game lijkt. Linksboven is duidelijk het woord ‘co-op’  te zien, wat doet vermoeden dat het wederom om een multiplayerspel gaat.

Dit wordt onderstreept door een andere gele sticky note, die pijlen door het scherm trekt. Onze concullega’s van Nintendo Life zeiden al grappend dat de nieuwe game daarom misschien ‘Split Screeen’ gaat heten.

Het nieuws volgt een dag nadat naar buiten komt dat It Takes Two liefst twintig miljoen keer is verkocht. Onze Robin vindt dit geen wonder en noemt het een “fantastische co-op-ervaring om te spelen met wie je dan ook wilt” in onze review.

It Takes Two speel je, zoals de titel al aangeeft, met zijn tweeën. Het spel gooit diverse puzzels op je af in 3D-omgevingen, die jullie alleen samen kunnen oplossen. Het spel speelt hevig met thema’s als scheiding, en je doel in de levels is vaak dat het koppel May en Cody weer bij elkaar komen.

Super Pattern? Split screeen? Salty Spitoon?  Wat denk jij dat de naam S**** ******N gaat zijn?

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

0

Nieuws Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

22-10-2024

1

Robin

Hoofdafbeelding bij Nintendo deelt overzichtstrailer van Super Mario Party Jamboree

0

Special Wat speel je dit weekend? [19 oktober]

19-10-2024

6

Erik

Hoofdafbeelding bij Rare enthousiast over terugkeer Banjo-Tooie op de Nintendo Switch

3

Nieuws Rare enthousiast over terugkeer Banjo-Tooie op Nintendo Switch

19-10-2024

3

Erik

Reageer als eerste!