Made in Abyss maakt deze herfst sprong naar Nintendo Switch

Spike Chunsoft heeft een releasedatum bekend gemaakt voor Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness.

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness is een 3D-actie-RPG waarin spelers afdalen in de wereld van de Abyss. Naast de Story-mode is er ook een origineel verhaal in het spel, wat onder toezicht van Akihito Tsukushi is geschreven. Je komt verschillende personages tegen van Made in Abyss en cutscenes zijn ingesproken door de originele cast van de anime.

Door de unieke duistere fantasie waar de anime om bekend staat, is het spel voor fans echt een genot. Duik mee in de trailer hieronder en krijg een kleine inzicht in de wereld van de Abyss:

Ongeveer een jaar geleden was al bekend gemaakt dat Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness op de Nintendo Switch verschijnt. Echter was er toen nog geen officiële releasedatum gepubliceerd. Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness verschijnt deze herfst in zowel Noord-Amerika als Europa op de Nintendo Switch.

Ben jij een fan van de Made in Abyss anime? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Op 23 april is de volgende Community Day in Pikmin Bloom

1

Nieuws Op 23 april is de volgende Community Day in Pikmin Bloom

06-04-2022

1

Evelyne

Bekijk 13 minuten van 13 Sentinels: Aegis Rim 

1

Media Bekijk 13 minuten van 13 Sentinels: Aegis Rim 

06-04-2022

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 4

Duncmasta

6 apr 22 om 22:30

#4393‍

1251 XP | 245 comments

Ik heb echt genoten van de anime. Die worldbuilding zit zo goed in elkaar met al die unieke flora en fauna. Verder kan ik ook uren naar die soundtrack luisteren.

 

Maar eerlijk gezegd zit ik niet op een game van Made in Abyss te wachten. Geen idee wat het precies is, er zijn manga/anime waarvan ik denk dat ze zich goed uitlenen voor games, zoals bepaalde shounen battle anime die je makkelijk naar fighting games kunt overzetten. Alleen bij iets als Made in Abyss heb ik het idee dat het zich beter leent voor een meer passieve vorm van entertainment (kijken of lezen) en niet actief (gamen).

lifegiving

7 apr 22 om 00:13

#4394‍

2160 XP | 353 comments

Ik heb een kleine liefde voor anime met duistere elementen erin. Ik weet niet hoe het spel gaat zijn en hoeveel impact het op iemand zal hebben in vergelijking met de anime. Ik snap het dat ze games maken voor anime met echt grote gevechten zoals Demon Slayer, Naruto en Dragon Ball Z, maar wie weet sleept het avontuur uiteindelijk mensen het verhaal in. We kunnen op het moment alleen afwachten en stiekem hopen dat het“nieuwe”verhaal ook als anime zal verschijnen.

Patrick

9 apr 22 om 18:03

#4417‍

298 XP | 44 comments

Ik weet nog dat deze anime uitkwam en dat ik dacht 'Nah, laat ik deze maar skippen gezien de kiddy look'. Een tijdje later toch maar eens opgepakt omdat hij zo goed beoordeeld werd en toen had ik de anime ook binnen 1 dag uitgekeken. De eerste aflevering is nog lief en leuk maar daarna wordt het snel een erg duister verhaal. Laat de Kiddy look je dus vooral niet afleiden. Dit is echt een gruwelijke anime die absoluut niet geschikt is voor jonge kinderen haha....... de anime is wel echt een aanrader overigens. Ik kan me helemaal vinden in wat je zegt Duncmasta!

Hoe ze dit fatsoenlijk gaan omzetten in een game vraag ik me echter ook af.

Fl@ppy

7 apr 22 om 05:40

#4395‍

2786 XP | 539 comments

Herinner me dat ik enkele episodes heb gezien, iig niet afgekeken. Misschien nog maar eens oppakken dan.