Lizardcube blijkt de developer te zijn van nieuwe Shinobi-game

Lizardcube, de ontwikkelaar van Wonder Boy: The Dragon’s Trap en Streets of Rage 4, blijkt bezig te zijn met de nieuwe Shinobi-game. Dat hebben zo goed als bevestigd op hun Twitter-account.

Tijdens de Game Awards heeft Sega één van hun grootste aankondigingen ooit gemaakt: vijf nieuwe games in oude series, zoals Jet Set Radio en Shinobi. De consensus online was dat niet alle games door Sega zelf worden gemaakt. De art style van de Shinobi-game leek volgens verschillende mensen te veel op games van de ontwikkelaar Lizardcube, waar Sega al eerder mee heeft samengewerkt. Na verschillende tweets op hun account blijkt dat nu ook bevestigd te zijn.

Screenshot uit de trailer van Sega

De eerste tweet spreekt voor zich, maar de tweede tweet brengt het in beeld. De GIF komt namelijk uit de eerste Shinobi-game uit de arcade en toont een minigame uit het spel met het logo van Lizardcube er omheen gephotoshopt. Met de caption Lizardcube vermijdt vragen, allegorie, 2023 (vertaald) is het duidelijk dat Lizardcube bezig is aan de nieuwe Shinobi-game.

Wanneer en voor welke platformen het spel zal uitkomen, is nog niet bekend.

Ben jij geïnteresseerd in dit spel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter Lizardcube

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

0

Nieuws Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

25-10-2024

1

Karina

Metal Gear Solid: Master Collection’s volgende update lanceert begin januari

0

Nieuws Metal Gear Solid: Master Collection's volgende update lanceert begin januari

22-12-2023

1

Mark

Hoofdafbeelding bij South Park: Snow Day

0

Nieuws South Park: Snow Day rolt naar Switch op 26 maart 2024

22-12-2023

1

ProfessorBonk

Reageer als eerste!