Lil Gator Game krijgt een fysieke release

  • Nieuws

  • 22 okt 23 om 12:44

  • Jeroen

  • 0

Lil Gator Game kwam eind vorig jaar al uit in de Switch eShop, maar Super Rare Games heeft het op zich genomen om deze titel alsnog op een fysieke cartridge te krijgen!

Er komen drie verschillende versies uit, waarbij we beginnen met een standaard uitgave in een normaal Switch-doosje. Daarnaast komt er ook een Steelbook Edition, deze komt met een steelcase, een postcard en een kartonnen hoes. Een Collector’s Edition zou je eventueel ook nog op je verlanglijst kunnen zetten, en daar zit bij, naast alles wat in de andere edities zit: vier magneten, een kleurboek, kleurpotloden, polsbandjes, een pin badge, trading cards en een sticker. Super Rare Games neemt vanaf 26 oktober pre-orders aan voor alledrie de versies.

Wil je nog even kijken of de game wel iets voor jou is, dan kan dat, want onze Ness schreef eind vorig jaar een review over deze game.

Ga jij voor deze fysieke release, of heb je de game al lang en breed uitgespeeld nadat je hem kocht in de eShop? Laat het weten in een reactie!

Bron: https://superraregames.com/

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

[Gesloten] Prijsvraag: Win een GXT 489 FAYZO Multiplatform Gaming Headset

14

Prijsvraag [Gesloten] Prijsvraag: Win een GXT 489 FAYZO Multiplatform Gaming Headset

22-10-2023

7

Redactie

Soundtrack Sunday: DragonForce en hun door games geïnspireerde strijdliederen

2

Special Soundtrack Sunday: DragonForce en hun door games geïnspireerde strijdliederen

22-10-2023

5

Dennis

Reageer als eerste!