Level-5 mikt nog steeds op zomer 2024-release van Fantasy Life i

  • Nieuws

  • 5 jan 24 om 10:04

  • Erik

  • 0

Fans kunnen nog steeds uitkijken naar een release van Fantasy Life i in de zomer van 2024. Dit bevestigt producer Keiji Inafune in een column van Famitsu.

Inafune, die vooral bekend is van zijn werk aan de Mega Man-franchise, zegt daarnaast dat hij en zijn team hun best doen “om de kwaliteit van het spel te verbeteren” in de maanden die nog volgen.

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time zou oorspronkelijk in 2023 al uitkomen, maar is in november uitgesteld. Kort daarop maakte Level-5 de nieuwe verschijningsdatum van zomer 2024 bekend.

Hoofdafbeelding bij Level-5 mikt nog steeds op zomer 2024-release van Fantasy Life i

Keiji Inafune praat in de column verder over zijn nieuwjaarsambities. Zo is zijn woord van 2024 “explosie” en gaat hij voor “eindeloze evolutie en groei als een persoon”. Naast Mega Man, werkte hij ook aan Ace Attorney, Ghost Trick en Azure Striker Gunvolt.

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time is een mix tussen een rollenspel en een levenssimulator. Je kunt verschillende rollen kiezen, zoals kok, alchemist of zwaardvechter en hier langzamerhand steeds beter in worden. Hierbij speelt ook een tijdreiselement een rol.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

The Legend of Zelda: Link’s Awakening – 5 jaar later

0

Special The Legend of Zelda: Link's Awakening - 5 jaar later

20-09-2024

1

Robin

Zelda: Tears of the Kingdom genomineerd voor nog een Game of the Year-award

0

Nieuws Zelda: Tears of the Kingdom genomineerd voor nog een Game of the Year-award

05-01-2024

4

Thijmen

Fan Friday: Super Mario Bros. Wonder-diorama

0

Nieuws Fan Friday: Super Mario Bros. Wonder-diorama

05-01-2024

4

Rik

Reageer als eerste!