LEGO brengt drie nieuwe Animal Crossing-sets uit

Hoewel er al een aantal LEGO Animal Crossing setjes uitgebracht zijn, zijn er nog veel belangrijke personages die geen LEGO versie hebben gekregen. Op Gamescom werden drie nieuwe setjes aangekondigd, waar Leif, Mable en Celeste de hoofdrol spelen. Deze drie setjes worden naast de LEGO Mario Kart-sets begin januari uitgebracht.

  • De drie setjes hebben als naam Sterrenkijken met Celeste, Leif’s Caravan en tuinwinkel en de Able Sisters kledingwinkel.
    Het sterrenkijken met Celeste setje bevat 78 stukjes en kost €9,99. Het bevat Celeste zelf, een stukje land voor een kleine picknick tafel, een grote maan, een boom en haar telescoop.
  • Het Leif’s Caravan en tuinwinkel setje bevat 263 stukjes en kost €29,99. Het bevat Leif, Poppy, drie stukjes land, met pas geplante zaadjes, bloemetjes , een waterkraan, een gieter en een schep, een caravan met daaraan vast een auto en een buiten kookpit.
  • Het kledingwinkel van de Able Sisters setje bevat 322 stukjes en kost €39,99. Het bevat Mabel en Sasha, een aantal extra stukjes land, de winkel van de able zusters, een kleine stal, een boom, een vlinder, wat bloemetjes een paspop met kleding erop.

Voor wie Animal Crossing kent, is het een gemis dat enkel Mabel in de winkel zit en niet haar zuster Sable er ook bij zit, de winkel heet Able Sisters voor een reden. Echter is dit niet de eerste keer dat zo een belangrijk personage mist, bij de Dodo Airlines-set zat Orville er ook niet bij.

De drie setjes worden 1 januari uitgebracht bij geselecteerde winkels.

Wat denk jij dat er met Orville en Sable gebeurd is? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: LEGO

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Ondersteuning Animal Crossing: Pocket Camp stopt in november

2

Nieuws Ondersteuning Animal Crossing: Pocket Camp stopt in november

22-08-2024

3

Erik

LEGO onthult zes Mario Kart-sets, verschijnen januari 2025

2

Nieuws LEGO onthult zes Mario Kart-sets, verschijnen januari 2025

21-08-2024

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

21 aug 24 om 16:23

#14206‍

4091 XP | 770 comments

Oh, ik ga niet lekker op de Leif en Celeste minifigs. Mable kan nog wel. En het Able Sisters gebouwtje ziet er weer wel goed uit. Celeste geeft me wel een gevoel dat de volgende set het museum kan zijn, met Blathers.

Ik heb mezelf als doel voorgesteld om toch voor een paar Animal Crossing lego te gaan, om een Animal Crossing dorp te bouwen.