Nintendo voert hype op met persbericht Tears of the Kingdom

  • Nieuws

  • 10 mei 23 om 17:01

  • Robin

  • 3

“Geef het avontuur vorm met je eigen verbeeldingskracht. Dat is wat je te wachten staat in een episch avontuur ter land en in in de lucht.”

In een persbericht deelt Nintendo meer info wat ons te wachten staat aanstaande 12 mei. Het persbericht bevat geen baanbrekende mooie info, maar het blijft interessant om te zien hoe Nintendo de hype op blijft voeren.

In Zelda: Tears of the Kingdom begin jij een gevaarlijk avontuur. Je kiest je eigen weg door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden die boven jou zweven. Jouw doel is de waarheid te ontdekken over de rampzalige gebeurtenissen die het koninkrijk van Hyrule in chaos hebben gestort.

Om deze waarheid te vinden heeft Link onder andere nieuwe krachten om te gebruiken:

  • Hechten – Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken

  • Ultrahand – Met de Ultrahand kunnen spelers geweldige voertuigen maken en op creatieve manieren gebruiken om vijanden te verslaan

  • Terugspoelen – Deze vaardigheid spoelt de beweging van een object terug, wat spelers kunnen gebruiken om nieuwe plaatsen te bereiken of een explosief terug naar zijn afzender te sturen

  • Plafondduiken – Deze vaardigheid laat Link door de plafonds van gebouwen en grotten gaan om een nieuwe plek te bereiken, of uit een plaats te ontsnappen

Samen met de champions ten strijd?

Zelda-merchandise

Daarnaast komt er op 12 mei ook een nieuwe Link-amiibo uit. Wanneer deze amiibo wordt gescanned krijg je wapens, materialen en een speciale stof voor Links zweefzeil. Ook andere amiibo uit The Legend of Zelda-serie geven je handige materialen, wapens of een stof voor je zweefzeil.

Mocht je helemaal los willen gaan met Tears of the Kingdom dan kan je nu al de Nintendo Switch – OLED-model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition halen. Op 12 mei zal de Nintendo Switch-Pro-Controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en het Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) uitkomen.

Daarnaast heeft Nintendo ook enkele nieuwe beeldmateriaal gedeeld waarvan een paar shots gekozen zijn.

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Man of Medan Switch

2

Review The Dark Pictures: Man of Medan - Interactieve horrorfilm

10-05-2023

4

Mitch

Nintendo bevestigt ‘grote dungeons’ voor Tears of the Kingdom

8

Nieuws Nintendo bevestigt 'grote dungeons' voor Tears of the Kingdom

10-05-2023

10

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Paul

10 mei 23 om 17:44

#9820‍

3780 XP | 656 comments

"Jij doel is"

Heeft Nintendo dat echt geschreven?

Rik

10 mei 23 om 18:05

#9821‍

4580 XP | 656 comments

Nee, dat klinkt inderdaad meer als een van de vautjes die de eindredactie uit Robin zijn 'yo, ik heb nog ff snel een special geschreven in mijn pauze'-stukjes moet vissen

Paul

10 mei 23 om 20:12

#9825‍

3780 XP | 656 comments

Oh, ik dacht dat het een directe quote uit het persbericht was haha 🙈