Laat het feest beginnen met The Jackbox Party Starter

  • Nieuws

  • 26 feb 22 om 11:34

  • Erik

  • 0

Jackbox Games heeft The Jackbox Party Starter aangekondigd, een collectie van drie eerder uitgebrachte Jackbox-minigames. Een release staat gepland voor deze zomer.

Volgens Jackbox Games is deze collectie bedoeld als startpunt in de franchise; voor nieuwkomers die niet weten waar ze moeten beginnen. De minigames krijgen een update, en worden gelokaliseerd in het Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Het is nog niet bekend welke games in The Jackbox Party Starter komen.

De Jackbox-games laten je hilarische minigames spelen, die doorgaans draaien om de input van jou als speler. Zo beantwoord je hilarische vragen en kies je gezamenlijk het leukste antwoord uit, mag je superhelden tekenen en meer gekkigheden. Elk van de Party Packs biedt vijf games.

Inmiddels zijn er acht delen van The Jackbox Party Pack op de markt (met een negende onderweg). The Jackbox Party Pack 8 verscheen vorig jaar.

Bron: Jackbox Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [26 februari]

3

Special Wat spelen jullie dit weekend? [26 februari]

26-02-2022

1

Erik

Nintendo deelt reclame voor Kirby en de Vergeten Wereld

0

Media Nintendo deelt reclame voor Kirby en de Vergeten Wereld

26-02-2022

2

Erik

Reageer als eerste!