Kom in beweging met WarioWare: Move It! voor Nintendo Switch

Kom in actie met WarioWare: Move It!, dat de focus legt op bewegingsvolle microgames.

WarioWare Move It! is het nieuwste spel in de WarioWare-serie dat werd aangekondigd in de Nintendo Direct van 21 juni 2023. Het spel bevat bevat meer dan 200 microgames die gespeeld worden met bewegingsbesturing. Met de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch maak je tijdens het spelen allerlei verschillende bewegingen die afhangen van het soort microgame dat je speelt. Zo werden er in de trailer microgames getoond waarin je een boksbal moet slaan, jezelf uit een touw moet wringen of je rug moet schrobben.

WarioWare: Move It! bevat ook een lokale coöp-modus die speciale minigames bevat waarin jij en je partner samen moeten werken om een microgame te winnen. Daarnaast heeft het spel ook een party-modus, waarin maximaal vier spelers zichzelf kunnen uitleven in het spelen van microgames.

WarioWare: Move It! komt op 3 november 2023 uit op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van dit bewegingsvolle WarioWare spel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of America op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober

5

Nieuws Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober

21-06-2023

5

Rik

Pokémon Scarlet & Violet DLC krijgt gameplaytrailer

0

Media Pokémon Scarlet & Violet DLC krijgt gameplaytrailer

21-06-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

25 jun 23 om 14:57

#10474‍

5324 XP | 651 comments

Wat leuk bedacht om deze tweede Warioware game op de Switch te laten draaien om het besturen van microgames met je eigen bewegingen al zal ik het ondanks de 200 microgames die erin zitten niet voor de volle prijs gaan kopen!