Knallen met je vrienden in Glitch Busters: Stuck on You voor Switch

  • Nieuws

  • 11 jun 22 om 10:44

  • Erik

  • 0

Tijdens de Guerrilla Collective-presentatie is Glitch Busters: Stuck on You aangekondigd voor de Nintendo Switch. In deze co-op shooter is het aan jou en je vrienden om glitches kapot te maken.

Paniek! Het internet van de toekomst wordt aangevallen door een mysterieus virus. In diverse knotsgekke levels vol obstakels en gekkigheden is het aan jou om deze kapot te maken. Hiervoor heb je speciale “magnetische” vaardigheden: de ontwikkelaars zeggen dat elke stap die jij hebt, impact kan hebben op je vrienden.

Glitch Busters: Stuck on You ondersteunt couch co-op en kan ook in singleplayer gespeeld worden met drie bots. De titel staat op de planning voor een release in de winter van 2022.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Wat spelen jullie dit weekend? [11 juni]

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [11 juni]

11-06-2022

4

Erik

The Pokémon Company verscheepte afgelopen jaar 60 miljoen spellen

2

Nieuws The Pokémon Company verscheepte afgelopen jaar 60 miljoen spellen

11-06-2022

2

Erik

Reageer als eerste!