Kirby's Adventure Wii krijgt Deluxe-versie op Switch

  • Nieuws

  • 13 sep 22 om 16:54

  • Erik

  • 2

Nintendo brengt Kirby’s Return to Dream Land Deluxe naar de Nintendo Switch. De titel verschijnt op 24 februari 2023.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is een heruitgave van Kirby’s Adventure Wii uit 2011. Deze nieuwe versie kent onder andere een gloednieuwe vaardigheid voor Kirby: de Mecha Copy Ability. Hiermee verandert de roze blob in een laserspuwende mecha.

De grote aantrekkingskracht van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is de multiplayerfunctie. Ga met maximaal vier spelers op reis door Dream Land om Magalor te helpen zijn neergestorte ruimteschip te repareren. Je kunt spelen als Kirby, Meta Knight Bandana-Waddle Dee of Koning Dedede. Iedereen mag ook als Kirby spelen en vijanden opzuigen voor stoere krachten!

Her en der zijn door de levels ook supersterke versies van de kopieerkrachten verstopt, waarmee je alles kapot kan maken! De titel bevat naar Kirby-traditie ook een handvol minispelletjes.

Heb jij het origineel op de Wii gespeeld? Heb jij zin in deze game? Let us know in the comments!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

0

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

0

Martijn

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft een titel

17

Nieuws Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft een titel

13-09-2022

10

Willem

Pikmin 4 officieel bevestigd voor Nintendo Switch

8

Nieuws Pikmin 4 officieel bevestigd voor Nintendo Switch

13-09-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

13 sep 22 om 21:48

#6693‍

3769 XP | 709 comments

Ja, erg goede Kirby game, maar voor mij wat te recent om hem opnieuw te halen. De artstyle is wel leuk gedaan, met zo'n outlining eromheen.

Voor wie hem nog niet eerder gespeeld heeft, raad ik hem zeker aan. Persoonlijk had ik graag Amazing Mirror met online play gezien.

Martijn

13 sep 22 om 22:57

#6704‍

3557 XP | 413 comments

Deze heb ik op de Wii destijds gemist. Wel eens overwogen hem te halen voor de verzameling, maar uiteindelijk nooit gedaan. Echt veel was die game nooit in prijs gedaald, voor zover ik weet.

Misschien alsnog eens aanschaffen, mocht deze nieuwe versie mij genoeg aanspreken. Kirby blijft toch altijd voor een wat lagere doelgroep, al spelen die games meestal wel heel tof! Ik weet het nog niet, maar hoef ook nog geen keuze te maken. Eerst ook nog maar eens verder met Kirby en de Vergeten Wereld. Veel games voor Kirby's 30e verjaardag. Kregen maar meer bekende Nintendo-figuren zo'n groot feest!