Kirby heeft eigen panel op 2023 Game Developers Conference

  • Nieuws

  • 15 jan 23 om 11:05

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft een speciaal panel over Kirby en de Vergeten Wereld op de 2023 Game Developers Conference (GDC).

In The Many Dimensions of Kirby praten ontwikkelaars Shinya Kumazaki en Tatsuya Kamiya over hoe de nieuwe Kirby-titel de stap naar 3D maakte en meer.

“In The Many Dimensions of Kirby praten Shinya Kumazaki en Tatsuya Kamiyama over Kirby en de Vergeten Wereld, een jaar na zijn release. Ze kijken hoe ze de traditionele Kirby-gameplay naar een 3D-omgeving brachten, en nemen een aantal nieuwe features van het spel onder de loep, zoals de fanfavoriete Mondvol-vorm.”

De Mondvol-vorm laat Kirby objecten zoals auto’s en pionnen opzuigen.

De 2023 Game Developers Conference wordt tussen 20 en 24 maart gehouden in San Fransisco, de Verenigde Staten. Het evenement trekt spelontwikkelaars over de hele wereld, en doorgaans delen grote namen uit de industrie hun visie over games. Bekijk hier het programma van dit jaar.

Kirby en de Vergeten Wereld lanceerde op 25 maart 2022 en was het eerste 3D-avontuur van de roze blob. De game werd wereldwijd gigantisch goed ontvangen: de N1-UP-community zette ‘m zelfs op #3 bij beste games van 2022. Onze Kitty noemde het spel “een onvergetelijke ervaring“.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Samoerai-game Kirby’s Return to Dream Land kent online functies

0

Nieuws Samoerai-game Kirby's Return to Dream Land kent online functies

15-01-2023

2

Erik

Twee Tera Raid-events onthuld voor Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Twee Tera Raid-events onthuld voor Pokémon Scarlet & Violet

15-01-2023

1

Erik

Reageer als eerste!