Kingdom Come: Deliverance lijkt nog steeds op koers voor Switch

Kingdom Come: Deliverance wordt nog steeds uitgebracht naar de Nintendo Switch. Hoewel er een gerucht rondgaat dat de releasedatum 16 februari 2024 is, is het echter nog niet officieel bekend gemaakt.

Ondanks dat er al een tijdje weinig tot geen info over de Kingdom Come: Deliverance is gedeeld, verschijnt deze nog steeds voor de Nintendo Switch. Afgelopen week voegde Amazon de Nintendo Switch-versie van het spel toe aan hun catalogus op de website. Ook werden een paar screenshots gepubliceerd maar deze lijken precies op degene van de pc-versie. In 2021 was ook een Switch-versie van de game te zien op de Japanse Nintendo website, alleen heeft de PR manager gezegd dat het een fout was. In juni dat jaar werd de officiële aankondiging gedaan dat het spel daadwerkelijk naar de Switch ging komen, maar er werd nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Kingdom Come

Het spel is momenteel hier op Amazon te vinden. Erschijnt dat een releasedatum van 16 februari 2024 bij te hebben gestaan, echter is deze nu niet te vinden. Hierdoor is er geen zekerheid of die informatie klopt. Ook staat de prijs er momenteel niet bij en missen er andere details.

Tegen de tijd dat het spel uitgebracht wordt, kan het precies drie jaar hebben geduurd. Het spel werd namelijk drie jaar geleden voor het eerst aangekondigd voor de platform. De Switch-versie van Kingdom Come: Deliverance bestaat uit zowel het spel als alle extra content.

Wanneer denk jij dat Kingdome Come: Deliverance naar de Nintendo Switch komt? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: amazon

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

The Game Awards 2023 nominaties zijn bekend

4

Nieuws The Game Awards 2023 nominaties zijn bekend

13-11-2023

3

Robin

mariokart8newcharacters

0

Nieuws Versie 3.0.0 Mario Kart 8 Deluxe brengt meerdere balans-veranderingen

13-11-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Paul

14 nov 23 om 12:00

#12130‍

3799 XP | 658 comments

Hier is de link zonder extra tracking zooi en de verwijzing naar een concurrerend platform https://www.amazon.com/dp/B0CMRP2D6R/