Just Shapes & Beats ontvangt dikke gratis update: The Lost Chapters

  • Nieuws

  • 24 jul 21 om 11:47

  • Erik

  • 0

The Lost Chapter is beschikbaar voor Just Shapes & Beats. Update v1.6.0 bevat onder andere vijf nieuwe liedjes, waaronder een remix van een liedje uit Undertale: Spider Dance.

Deze remix is specifiek geschreven voor de game, en wordt gebruikt bij een gloednieuw eindbaaslevel. In het originele Undertale wordt dit liedje overigens ook gebruikt tijdens het vechten van een baas.

Spider Dance is onderdeel van een nieuw hoofdstuk in de verhaalmodus, getiteld The Lost Chapter. Deze komt daarnaast met vijf nieuwe tracks annex levels. Er zit ook een exclusieve nieuwe track van MDK in, Interlaced. Volgens de makers is met de toevoeging van de update, hun originele visie voor het verhaal behaald.

Houd je van ritmespellen en shoot-em-ups? Dan is Just Shapes & Beats vast iets voor jou! Ness was in haar recensie super lovend: “Plezier haal je gegarandeerd uit Just Shapes & Beats. Deze toegankelijke, maar tegelijk uitdagende bullet hell-game combineert de pakkende klanken perfect met bijpassende hindernissen.” Het spel is sinds 21 juni 2018 beschikbaar voor de Nintendo Switch en kost €16,79.

 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Minecraft Dungeons Diaries-video zet Echoing Void DLC centraal

0

Media Minecraft Dungeons Diaries-video zet Echoing Void DLC centraal

24-07-2021

0

Erik

Astria Ascending bevat strategische minigame genaamd J-Ster

0

Nieuws Astria Ascending bevat strategische minigame genaamd J-Ster

24-07-2021

0

Erik

Reageer als eerste!