Japanse key art Zelda: Echoes of Wisdom toont nieuw personage

Afgelopen maandag deelde Nintendo een nieuwe trailer, screenshots en informatie over The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Sindsdien is ook de Japanse versie van de key art online verschenen, die uitgebreider is dan de eerder gedeelde key art voor de game.

Op het social media-platform X (voorheen Twitter) deelde een account genaamd ‘Stealth’ via een post dat er enkele verschillen zijn tussen de Japanse en de andere gedeelde key arts van de game. Zo is er in de Japanse versie een heel nieuw personage te zien dat linksbovenin met een soort paraglider door de lucht heen vliegt. Daarnaast is er aan de rechterkant zowel een slangachtige vijand als een wanted-poster van Zelda te zien.

Deze uitgebreidere Japanse versie van de key art lijkt dus het origineel te zijn, wat suggereert dat de Engelse versie bijgesneden is zodat deze bij de aankondiging van de game gedeeld kon worden. Zo zitten er in de Japanse key art ook elementen, zoals de wanted-poster, die pas in de trailer van afgelopen maandag voor het eerst werden vertoond. In de X-post van Stealth worden de key arts met elkaar vergeleken. Deze is hieronder te zien:

Wat het nieuwe personage voor rol speelt in de game is nog niet bekend. Wel kunnen we verwachten dat hij redelijk belangrijk zal zijn, omdat hij in de key art te zien is.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is het nieuwe top-down deel in de Legend of Zelda-serie waarin Zelda de hoofdpersoon is. Ze gaat samen met haar nieuwe metgezel Tri en de Tri Rod op avontuur om Hyrule te redden van mysterieuze paarse rifts die plotseling overal in het land verschenen. De game lanceert samen met de speciale Hyrule editie van de Nintendo Switch Live op 26 september 2024 en beide zijn nu alvast te pre-orderen.

Wat denk jij dat de rol van dit nieuwe personage is in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Stealth op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Warner Bros. wilt delen van gamedivisie verkopen

1

Nieuws Warner Bros. wilt delen van gamedivisie verkopen

07-08-2024

1

Coen

Sakurai toont geheim detail van LEGO NES-bouwpakket

2

Nieuws Sakurai toont geheim detail van LEGO NES-bouwpakket

07-08-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!