Jack Black: "Radiostilte over The Super Mario Bros Movie 2"

  • Nieuws

  • 19 dec 23 om 09:06

  • Coen

  • 3

Jack Black vertolkt Bowser in de Super Mario Bros.-film. Helaas is er volgens hem enkel “radiostilte” over een potentieel tweede deel.

Jack Black  staat te popelen om terug in zijn rol te kunnen kruipen. Hij heeft het volgende te vertellen over de situatie in een interview met Variety (vertaald).

“Tot nu toe is er alleen radiostile. Het enige geluid over deze film komt van mij en ik weet niet eens zeker of ik überhaupt wel geluid mag maken. Ik sta te springen om weer aan het werk te gaan.”

Dat de Super Mario Bros.-film een tweede deel krijgt is zo goed als zeker. De eerste film was een gigantisch succes dat meerdere records verbrak en een hele hoop geld binnenhaalde voor Universal, Illumination en Nintendo. Niet alleen fans, maar ook acteurs van de film vragen zich af wanneer een vervolg officieel word aangekondigd.

Jack Black staat te springen om terug te keren naar de rol.

Black wijdde ook uit over “Peaches”. Nadat deze een megahit is geworden bij de eerste film, ligt er druk op Jack Black om bij een vervolg nog een muzikaal hoogstandje te produceren. Peaches kwam in Amerika hoog op de hitlijsten en is genomineerd voor Best Original Song: Motion Picture bij de Golden Globes. Later in het interview had Jack Black het volgende te zeggen over hoe Peaches tot stand kwam (vertaald):

“Ze stuurden mij een mini-ideetje van 30 seconden lang en het was hilarisch. Dus ik heb het uitgewerkt, voegde wat toe aan de lyrics en melodie en ze vonden het geweldig. En mijn god, ze hebben het in de film gestopt. Ik kon het niet geloven.”

The Super Mario Bros. Movie 2 is volgens hoofdrolspeler Chris Pratt in ontwikkeling. Volgens hem komt nieuws pas na het stoppen van de schrijversstaking in Hollywood, die nog altijd gaande is. The Super Mario Bros. Movie verscheen op 5 april 2023 in de bioscoop, en was een groot succes.

Hoop jij Jack Black terug te zien in een vervolg op de Super Mario Bros.-film? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Variety

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

0

Nieuws Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

13-05-2024

1

Rik

De Game of the Year-nominatie van Icelos: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

2

Special De Game of the Year-nominatie van Icelos: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

19-12-2023

6

Icelos

Luigi's Mansion 2 HD Nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Nieuwe feitjes over ontwikkeling Luigi's Mansion 2 ontdekt

19-12-2023

4

ProfessorBonk

Discussieer met ons mee! 3

Icelos

19 dec 23 om 12:39

#12467‍

2644 XP | 241 comments

Jack Black is en blijft een held!

reporterdavid

19 dec 23 om 19:07

#12470‍

1196 XP | 238 comments

zo'n film duurt zeker 5 jaar ofzo. verwacht in 2028 mischien weer een deel 2... aan de andere kant; ze hebben de sjablonen.

Martijn

20 dec 23 om 11:28

#12476‍

3603 XP | 417 comments

Tja, er zijn continu stakingen, dus ze zullen nog niet veel te vertellen hebben erover nu. Komt nog bij dat Miyamoto nu ook al betrokken is bij een Zelda-speelfilm. De nominaties voor The Super Mario Bros. Movie lopen gewoon nog, dus wacht eerst eens totdat de relevantie van de eerste film wat is gedaald.

Hoop dat ze voor deel twee weer met een heleboel nieuwe en verfrissende ideeën komen, dus laat het vervolg nog maar even sudderen. Heb liever dat ze de tijd nemen dan ineens jaarlijks een film in de bioscoop gooien. Vond de eerste heel leuk en de tweede beloofd Yoshi te introduceren. Meer een Super Mario World-achtige film? We weten dat hij vroeg of laat eraan komt, maar ik heb nog wel even geduld.