Inti Creates deelt verhaaltrailer van Card-en-Ciel

Inti Creates heeft nieuwe details en een verhaaltrailer voor de aankomende game Card-en-Ciel gedeeld. 

De nieuwe informatie en verhaaltrailer zijn aan de website van Card-en-Ciel toegevoegd en komen in het kort neer op de volgende categorieën: het verhaal, personages en game systems. Hieronder is de door Inti Creates gedeelde informatie samengevat te lezen:

Het verhaal begint met een e-mail die Neon Nanashiki, de “Gaming Chair Detective,” ontvangt. Nieuwsgierig hackt hij zich in de VR-game “Rust Tactics” en ontmoet hij Ancie, een ontwikkelaar die krachtige MOD-data onderzoekt. Neon besluit haar met haar onderzoek te helpen en duikt samen met haar in de gevaarlijke MOD Dungeons. Terwijl ze orde in de game Rust Tactics proberen te herstellen, komen ze vreemde ‘Error Fragments’ tegen, die een mysterieuze man genaamd Selevan Nanakt probeert te stelen. Nanakt gebruikt de Error Fragments om een MOD Dungeon in de echte wereld te creëren. Neon en Ancie loggen snel uit om dit te onderzoeken en volgen Nanakt naar de echte wereld.

De combat van Card-en-Ciel bestaat uit kaartgevechten en het systeem van Area Subjugation. Spelers moeten vijanden in ‘kamers’ verslaan en kunnen daarna kiezen uit drie beloningen: het herstellen van HP, het positioneren van een kaart of Muse voor extra gevechtskracht, of het verbeteren van kaarten met Cheat Codes. Bij het verslaan van een eindbaas in een dungeon krijgen spelers beloningen die personages versterken, nieuwe moeilijkheidsgraden ontgrendelen en het hoofdverhaal voortzetten. Je score wordt bepaald door het aantal beurten dat je nodig hebt om de eindbaas te verslaan. Door vijanden te verslaan zal je uiteindelijk dus sterker worden. Het is dus belangrijk om genoeg gevechten aan te gaan zodat je sterk genoeg bent om het tegen een eindbaas op te nemen. Het voltooien van dungeons ontgrendelt hogere moeilijkheidsgraden met extra uitdagingen en geeft je Decode Tokens waarmee je je personage kunt verbeteren.

Hieronder is de gedeelde verhaaltrailer van Card-en-Ciel te bekijken:

Card-en-Ciel komt 24 oktober 2024 uit op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van deze nieuwe informatie en de verhaaltrailer van Card-en-Ciel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: card-en-ciel.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Fate/Hollow Ataraxia Remastered komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Fate/Hollow Ataraxia Remastered komt naar Nintendo Switch

05-08-2024

1

Rik

Eerste previews voor Ace Attorney Investigations zijn binnen

0

Nieuws Eerste previews voor Ace Attorney Investigations zijn binnen

04-08-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!