Inti Creates' Card-En-Ciel krijgt gratis demo begin september

Inti Creates heeft aangekondigd dat hun aankomende kaart-battling RPG, Card-en-Ciel, op 5 september 2024 een gratis demo krijgt voor de Nintendo Switch.

Om een beter beeld te geven van wat we kunnen verwachten, heeft de ontwikkelaar ook een nieuwe, uitgebreide trailer uitgebracht. Deze trailer biedt een diepgaande blik op de gameplay, waarbij zowel de spelmechanieken als de benodigde strategieën om te slagen worden belicht.

De demo zal toegang geven tot ongeveer 100 van de in totaal 300 kaarten die in de volledige versie van Card-en-Ciel beschikbaar zullen zijn. Bovendien heeft Inti Creates bevestigd dat alle voortgang die spelers in de demo maken, inclusief de verzamelde kaarten, wordt overgedragen naar het volledige spel.

Bekijk de trailer hier:

De gameplay deep dive van Card-en-Ciel.

Card-en-Ciel is een roguelite card-battling RPG waarin je speelt als Neon, een “Gaming Chair Detective” die net-misdaden oplost. Je duikt in de wereld van een VR-spel genaamd Rust Tactics, waar personages uit andere videogames plotseling verschijnen met een eigen wil. Terwijl je door verschillende virtuele dungeons reist, verzamel je kaarten om krachtige combo’s te creëren en vijanden te verslaan.

Het spel zal op 24 oktober 2024 wordt uitgebracht voor onder andere de Nintendo Switch.

Ga jij je wagen aan de demo van Card-En-Ciel? En zie jij uit naar de release? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officiële Card-en-Ciel website

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Pokémon TCG krijgt nieuwe uitbreiding in november: Surging Sparks

0

Nieuws Pokémon TCG krijgt nieuwe uitbreiding in november: Surging Sparks

23-08-2024

0

Karlijn

Life is Strange: Double Exposure-trailer onthult nieuwe vaardigheden

0

Nieuws Life is Strange: Double Exposure-trailer onthult nieuwe vaardigheden

22-08-2024

2

Rik

Reageer als eerste!