In mei meer info over Monster Hunter Rise: Sunbreak

  • Nieuws

  • 22 apr 22 om 18:59

  • Robin

  • 2

Het officiële Monster Hunter Twitter kanaal geeft aan dat er meer info over de enorme uitbreiding van Monster Hunter Rise: Sunbreak in mei zal worden gedeeld.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is de enorme uitbreiding dat op 30 juni zal verschijnen. In maart kregen we al meer informatie over deze game en meer informatie zal nu ook in mei gedeeld worden, aldus Capcom.

In de afgelopen weken is er ook meer info gedeeld over de Sunbreak-uitbreiding. Zo zullen er weer Relics te vinden zijn in het nieuwe gebied: The Citadel, dit waren collectibles die verstopt waren in de verschillende gebieden die Monster Hunter Rise rijk is. Ook nam Capcom ons mee in The Citadel en kregen we een gevecht te zien tussen een hunter en Garangolm.

Oh trouwens? Je kan ook fetch spelen met je Palamute en Palico!

Mocht je nog niet eerder Monster Hunter hebben geprobeerd lees dan de eerste column van Robin die je graag daarin meeneemt.

Ga jij de eerste stappen wagen in Monster Hunter? Of ben je al een ervaren hunter en kan je gewoon niet wachten op Sunbreak? Laat het dan zeker weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Nieuwe beelden, screenshots en meer voor Xenoblade Chronicles 3

6

Nieuws Nieuwe beelden, screenshots en meer voor Xenoblade Chronicles 3

22-04-2022

4

Robin

Onthulling box-art voor Splatoon 3

3

Nieuws Onthulling box-art voor Splatoon 3

22-04-2022

5

Rik

Discussieer met ons mee! 2

lifegiving

23 apr 22 om 18:02

#4663‍

2160 XP | 353 comments

Hmmm , maar eens zien wat ze allemaal in mei gaan vertellen! Wie weet dat je me toch straks aan het monster hunten sleept

Robin

23 apr 22 om 19:08

#4670‍

3180 XP | 469 comments

Zeker proberen mocht je de kans krijgen . Ik help graag mee