Hollow Knight: Silksong krijgt ook leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

  • Nieuws

  • 4 apr 24 om 12:52

  • Coen

  • 1

Na de Xbox-pagina en de ESRB-beoordeling duikt nu ook een Koreaanse leeftijdsclassificatie op voor Hollow Knight: Silksong.

In Korea worden games niet beoordeeld door de ESRB of door PEGI, ze hebben daar hun eigen systeem voor genaamd: Game Rating and Administration Committee (GRAC in het kort). Alle beoordeling zijn te vinden via hun website. Een gebruiker van de website Restera.com besloot gisteren op de website te kijken en kwam al snel Hollow Knight: Silksong tegen. De GRAC heeft de game een leeftijdsclassificatie van twaalf en ouder gegeven. De beoordeling is gegeven op de 20ste van februari van dit jaar. Dit zou kunnen betekenen dat de game bijna uit komt en de lokalisatie ook al klaar is.

Omdat een screenshot alleen niets bewijst heeft Gematsu de website ook doorzocht en kwam al snel op hetzelfde resultaat.

Er lijkt steeds meer bewijs op tafel te komen dat Hollow Knight: Silksong binnenkort uitkomt. Dit soort leeftijdsclassificaties worden meestal drie tot zes maanden voor de release van een game uitgevoerd zodat organisaties zoals de ESRB, PEGI en GRAC genoeg tijd hebben om de hele game te doorzoeken.

Denk jij dat Hollow Knight: Silksong binnenkort uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Resetera

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Nieuwe Endless Ocean Luminous trailer gedeeld

0

Media Nieuwe Endless Ocean Luminous trailer gedeeld

05-04-2024

0

Dennis

Video toont hoogtepunten uit Nintendo eShop [maart 2024]

0

Media Video toont hoogtepunten uit Nintendo eShop [maart 2024]

04-04-2024

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

N2up

5 apr 24 om 00:11

#13428‍

1434 XP | 280 comments

Hype hype hype!!!