Gunstar Heroes-ontwikkelaar Treasure wil 'iets maken' volgend jaar

De Japanse ontwikkelaar Treasure, bekend van Ikaruga en Gunstar Heroes, wil ‘iets maken’ volgend jaar. Dat hebben ze gepost op hun Twitteraccount.

De ontwikkelaar heeft een uitverkoop aangekondigd voor hun titels tijdens de eindejaarsperiode met een bericht op Twitter. Deze keer staat er echter een extra berichtje bij: ‘Ik wil volgend jaar iets maken voor het eerst sinds lange tijd’.

Treasure staat vooral bekend om hun shoot-em-ups zoals Ikaruga, Radiant Silvergun en de Sin & Punishment-serie. De laatste keer dat ze echter iets nieuws hebben gemaakt, was in 2014 met Gaist Crusher God voor de Nintendo 3DS in Japan. De voorbije jaren heeft Treasure vooral overleefd op conversies van hun oudere games naar moderne platformen zoals de ports van Ikaruga en Radiant Silvergun op Nintendo Switch.

Verdere hints over dit project zijn niet gegeven, dus het is nog af te wachten wat hun nieuwe game zal zijn. Treasure’s Sin & Punishment is onder andere te spelen via de Nintendo 64-app met een abonnement op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Heb jij herinneringen aan Treasure? En kijk jij uit naar dit nieuwe project? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter Treasure

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

0

Nieuws Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

25-10-2024

1

Karina

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros Wonder: alles wat we weten

0

Nieuws Super Mario Bros. Wonder-profieliconen weer beschikbaar via NSO

22-12-2023

1

ProfessorBonk

Japanse spelverkopen: alleen maar Nintendo Switch-titels

0

Nieuws Japanse spelverkopen: alleen maar Nintendo Switch-titels

22-12-2023

1

Coen

Reageer als eerste!