mario kart 8 deluxe toernooi promo

Ant-Quipment en Collect-a-Con organiseren grootste Mario Kart 8 Deluxe toernooi van Nederland

  • Nieuws

  • 15 sep 23 om 09:13

  • Mitch

  • 1

Op 23 en 24 september kun je tijdens Collect-a-Con meedoen aan het grootste fysieke Mario Kart Deluxe-toernooi van Nederland.

Zin in een potje Mario Kart? Het grootste offline Mario Kart 8 Deluxe toernooi van Nederland vindt volgende weekend plaats op Collect-a-Con in Nijkerk. Dit event wordt georganiseerd en gepresenteerd door streamer Ant-Quipment, die je misschien al kent via onze podcast. Gamers van alle leeftijden zijn uiteraard van harte welkom!

Deelname aan het toernooi is helemaal gratis bij aanschaf van een entreebewijs voor Collect-a-Con. Zorg er wel voor dat je je Nintendo Switch en een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe meeneemt als je wilt deelnemen aan het toernooi.

 

Mario Kart 8 Deluxe battle mode

Ben jij de beste Mario Karter van Nederland? Laat maar zien dan!

Voor de beste Mario Karters zijn er ook leuke prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse Mario Kart-trofee voor in de kast? Daarnaast zijn er ook nog andere Nintendo-prijzen te winnen, dankzij de ondersteuning vanuit Nintendo zelf.

Collect-a-Con staat bekend om zijn diverse aanbod van fan- en collector’s items, van trading cards tot anime, games, Pokémon, toys, Disney en meer. Hier vind je werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van popcultuur. Het event vind dit najaar plaats in Hart van Holland, Nijkerk. Hieronder vind je een sfeerimpressie van een eerdere editie.

Voor meer informatie over Collect-a-Con en het Mario Kart 8 Deluxe toernooi, kun je terecht op de officiële website van Collect-a-Con. Mogelijk kom je ook een paar N1-UP leden tegen tijdens dit gezellige weekend, vergeet dan niet te zwaaien!

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Kamiya wil nog steeds Okami 2 en Viewtiful Joe 3 maken

1

Nieuws Kamiya wil nog steeds Okami 2 en Viewtiful Joe 3 maken

21-07-2024

1

Dreon

Hoofdafbeelding bij Wat Vind je Van de Nintendo Direct van september?

16

Poll Wat vind jij van de Nintendo Direct van september?

15-09-2023

6

Erik

Hoofafbeelding bij Video Paper Mario: Thousand-Yeard Door vergelijkt Switch met NGC (GameCube)

0

Media Video Paper Mario: Thousand-Year Door vergelijkt Switch & NGC

15-09-2023

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15 sep 23 om 13:50

#11462‍

5672 XP | 1093 comments

Op zich lachen maar winnen met geluk is niet mijn ding. Meedoen voor de fun > tryharden