Grim Guardians krijgt nieuwe naam na copyright-schending

Inti Creates heeft aangekondigd dat Grim Guardians: Demon Purge een naamsverandering krijgt in bepaalde regio’s vanwege een copyright-schending.

Het bedrijf legde uit dat het een klacht heeft ontvangen van de eigenaren van het handelsmerk “Grimguard”, dat is geregistreerd in de Verenigde Staten, de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Vanwege de klacht moet de naam van het spel in de net genoemde landen en andere Engelstalige regio’s veranderd worden.

Fans merkten onlangs op dat Grim Guardians: Demon Purge uit de Switch eShop en andere storefronts was gehaald, maar nu weten we dus waarom. Inti Creates is bezig om de naam van het spel te veranderen naar Gal Guardians: Demon Purge. Als gevolg van deze naamsverandering is het spel in sommige regio’s tijdelijk niet verkrijgbaar.

Inti Creates zei dat het “oprechte excuses aanbiedt aan alle klanten die getroffen zijn, terwijl ze ernaar streven om de naamsverandering zo snel mogelijk te voltooien en het spel weer te verkopen op alle platforms en in alle regio’s.” Ik beloonde Grim Guardians: Demon Purge destijds met een 8,3 in onze review. 

Wat vind jij van de nieuwe naam voor Grim Guardians: Demon Purge? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Life

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

The Super Mario Bros. Movie krijgt Final Trailer

2

Media The Super Mario Bros. Movie krijgt Final Trailer

09-03-2023

5

Erik

[Terugkijken] Bekijk hier de Capcom Spotlight vanaf 23:10 uur

0

Nieuws [Terugkijken] Bekijk hier de Capcom Spotlight vanaf 23:10 uur

09-03-2023

1

Dennis

Reageer als eerste!