Gravity Oddity voor de Nintendo Switch is een roguelike in de ruimte

  • Nieuws

  • 10 jul 21 om 20:40

  • Erik

  • 0

Invincible Cat heeft Gravity Oddity aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze sidescroller annex roguelike in de ruimte staat op de planning voor de zomer van 2022.

Het is wat in Gravity Oddity. Zwaartekracht is verdwenen en planeten worden kleiner en kleiner, hun destructie afwachtend. Mensen leven daarom maar in hun ruimteschip of creƫren kolonies op vliegende eilanden. Gelukkig was daar Rio Grande Corp met een briljante uitvinding: Gravity Boots. Hierdoor kun je overal lopen, ondanks een gebrek aan zwaartekracht.

 

Maar op een dag kidnapt deze zo lief uitziende organisatie jouw kamergenoot Gary! Gezien je de huur niet in je eentje kan betalen, ga je samen met je harige vriend Newton op ruimtereis om je huisgenoot te redden. Dit ontpopt zich tot een echte roguelike; dus je probeert steeds een stukje verder te komen.

Gelukkig heb je een hoop vernuftige snufjes om je bij die reis te helpen, zoals die eerder genoemde Gravity Boots, maar ook een teleporteergeweer en een stoere jetpack! Al dit gerei kun je ook nog eens upgraden met het geld, voorwerpen en mods die je vindt in vijandelijke ruimteschepen en nederzettingen. Tot slot kun je een hoop eindbazen en cosmetische opties in de game verwachten. De trailer ziet er al best interessant uit, vooral dankzij dat teleporteergeweer.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Sci-fi adventure Alone With You eind deze maand naar Nintendo Switch

0

Nieuws Sci-fi adventure Alone With You eind deze maand naar Nintendo Switch

10-07-2021

0

Erik

Video Ys IX: Monstrum Nox vergelijkt Switch en PlayStation 4

0

Media Video Ys IX: Monstrum Nox vergelijkt Switch en PlayStation 4

10-07-2021

1

Erik

Reageer als eerste!