Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 23 apr 24 om 23:05

  • Mark

  • 0

Op X laat ontwikkelaar Wired Productions weten dat Gori: Cuddly Carnage uit zal komen op 29 augustus 2024. Het zal dan zowel op de Switch als op andere platformen uitkomen.

Samen met het bericht van de lanceerdatum toont de ontwikkelaar ook gelijk een nieuwe trailer. Deze begint met een waarschuwing dat er een hoop bloed getoond wordt. Het spel is voor 16 jaar en ouder en dat merk je wel. In Gori: Cuddly Carnage is de mensheid uitgeroeid. Je speelt als Gori, een van de laatste prototypes van kunstmatige huisdieren die uit Cool-Toyz Inc zijn gesmokkeld voordat ze werden vernietigd. Hij is schattig, ziet er uit om te knuffelen, maar is extreem dodelijk. Samen met zijn hoverboard F.R.A.N.K en sombere AI-metgezel CH1-P gaat Gori op pad om het kwaadaardige Adorable Army te bevechten.

Deze trailer is niet geschikt voor onder de 16.

Je vecht tegen griezelig speelgoed en neemt het op tegen gemuteerde eenhoorns vol glitter die je met je hoverboard door midden kan hakken. In deze stijlvolle game verleg je je gevechts- en platformvaardigheden tot het uiterste. Je baant je een weg door verwrongen landschappen vol gevaar, vlijmscherpe volwassen humor en een bloedstollende soundtrack. Ontdek de waarheid achter Cool-Toyz Inc en ontrafel de geheimen samen met Gordi, die een knuffel omtovert in een bloedbad.

Gordi: Cuddly Carnage ziet er tof uit en ik kan de humor zeker waarderen. Wat vind jij van dit hakfestijn? Lijkt het je wat of denk je dat het een kat in de zak zal zijn? Laat het me weten in de reacties!

Bron: X-kanaal Wired Productions

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

0

Media Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

24-04-2024

2

Martijn

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Reageer als eerste!