Ghost Trick: Phantom Detective verschijnt op 30 juni

  • Nieuws

  • 10 mrt 23 om 13:19

  • Dennis

  • 1

Capcom heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Ghost Trick: Phantom Detective. Hierin zien we meer van de aanpassingen in deze remaster, en krijgen we een releasedatum!

Gisteravond streamde Capcom een speciale Spotlight-uitzending met daarin nieuws over hun aankomende games. Ghost Trick: Phantom Detective maakte ook zijn opwachting, en kreeg een nieuwe trailer. In deze trailer wordt de releasedatum bekend gemaakt. Het spel verschijnt op 30 juni 2023 voor onder andere de Nintendo Switch.

In de trailer gaan de makers in op een aantal vernieuwingen. Zo zal deze remaster een hogere framerate, hoge resolutie graphics en aangepaste user interface hebben. Maar ook de soundtrack is flink aangepakt. Yasumasa Kitagawa (bekend van The Great Ace Attorney serie) heeft de originele soundtrack geremastered. Ook zijn er nieuwe nummers van de componist Masakazu Sugimori toegevoegd.

Ghost Trick: Phantom Detective werd al eerder aangekondigd in de Nintendo Direct van vorige maand. Het spel verscheen oorspronkelijk op de Nintendo DS in 2011 en werd een culthit onder point-and-click fans.

Word jij enthousiast van deze frisse versie van Ghost Trick? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Bekijk hier om 17:00 de MAR10 Day LEGO onthulling!

1

Media Bekijk hier om 17:00 de MAR10 Day LEGO onthulling!

10-03-2023

1

Dennis

Kid Tripp en Digger Dan DX gratis in de 3DS eShop

3

Nieuws Kid Tripp en Digger Dan DX gratis in de 3DS eShop

10-03-2023

4

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Zool

10 mrt 23 om 14:10

#9163‍

1951 XP | 366 comments

Ik heb hem op smartphone en 2x op DS. Deze game is een parel. Ga hem spelen mensen.