Geschatte bestandsgrootte Sonic X Shadow Generations bekend

  • Nieuws

  • 31 jul 24 om 00:51

  • Jeroen

  • 0

Sonic X Shadow Generations komt in oktober van dit jaar naar de Nintendo Switch, en Nintendo heeft zojuist de vermelding van de game op hun website aangepast.

Op hun eShop-pagina kun je allerlei informatie over de game vinden, en nu dus ook hoeveel ruimte je minimaal nodig gaat hebben om de game op je Switch te kunnen installeren mocht je hem digitaal kopen. De game zal naar schatting ongeveer 13,5 GB aan ruimte nodig hebben, of 13367 MB om precies te zijn.

Sonic Generations kwam in 2011 uit op onder andere de PlayStation 3 en Xbox 360. In deze game kon je verschillende historische levels uit allerlei Sonic games spelen. In twee verschillende stijlen zelfs, want je kon hem in 2D (old-school Sonic) spelen en in 3D (moderne stijl Sonic). In deze nieuwe release, die ook op de Switch gaat uitkomen, is echter een heel stuk toegevoegd dat draait om Shadow the Hedgehog, compleet met extra levels en bosses. Al is het niet de eerste keer dat Shadow te zien is op een Nintendo-console, want in 2005 had hij al zijn eigen game op de GameCube. Een trailer waarin deze extra content te zien is werd een kleine twee weken geleden al vrijgegeven, en als je die alsnog even wil bekijken kan je die hieronder zien.

Ga jij later dit jaar aan de slag met zowel de klassieke Sonic-levels als de nieuwe van Shadow? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

0

Nieuws PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

20-09-2024

0

Karina

Demo beschikbaar voor Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid

0

Nieuws Demo beschikbaar voor Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid

31-07-2024

1

Rik

First 4 Figures toont Samus Gravity Suit beeld

0

Nieuws First 4 Figures toont Samus Gravity Suit beeld

31-07-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!